• PRO TV
  • Un model Sports Illustrated a defilat pe catwalk în timp ce își alăpta fetița la sân. Reacția publicului, virală

Un model Sports Illustrated a defilat pe catwalk în timp ce își alăpta fetița la sân. Reacția publicului, virală

Un model Sports Illustrated a defilat pe catwalk în timp ce își alăpta fetița la sân. Reacția publicului, virală

Mara Martin, un cunoscut supermodel american, a apărut pe catwalk-ul de la Miami Swim Week, din Miami Beach, alăptându-și bebelușul la sân.

Mara Martin, un supermodel cunoscut datorită aparițiilor din Sports Ilustrated, a apărut pe catwalk-ul de la Miami Swim Week, desfășurat în Miami Beach, alăptându-și bebelușul la sân.

Mara a declarant pentru CBS News că e ,,o mamă care muncește”, prin urmare nu i se pare deloc nepotrivit să își aducă fetiția în vârstă de 5 luni ,,la birou”. 

Îmbrăcată într-un costum de baie auriu, Mara a intrat pe podium ținând-o în brațe pe micuța Aria, care purta o pereche de căști pentru a nu fi deranjată de zgomotul de fundal. Fetița s-a simțit foarte bine în noul ei rol de supermodel și și-a văzut liniștită de masă, în timp ce mama ei a cules ropote de aplauze și încurajări din partea publicului.

Bineînțeles, publicul nu a ratat ocazia să filmeze momentul și să-l distribuie masiv pe Facebook și Instagram, prin urmare reacțiile nu au întârziat să apară.

„Da, alăptarea la sân în public trebuie să devină ceva normal! Ar trebui să renunțăm la aceste preconcepții tabu.”, a scris un user pe Instagram.

“O admir pe această femeie, ar trebui să existe mai multe ca ea. Societatea noastră e bolnavă dacă vede ceva sexual într-o femeie care își dezgolește sânii pentru a-și hrăini copilul!”, a scris un alt internaut, de data asta pe Facebook. 

Cum era de așteptat, taberele pro și contra alăptatului la sân în public au intrat imediat în conflict, iar controversa a ajuns în presă. Controversa alăptatului la sân în public nu e deloc nouă și, aparent, e foarte departe de a se fi terminat.



Pe de o parte există tabăra celor care susțin că alăptatul la sân în public e un gest nepotrivit, iar de cealaltă parte există tabăra celor care susțin că e un act natural și că trăim într-o societate mult prea pudică și bolnavă, care sexualizează chiar și gesturi absolut firești.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni