• PRO TV
  • Un fotomodel din Rusia, la închisoare din cauza unui gram de cannabis ascuns în bagaje. Ce i-a alertat pe polițiști

Un fotomodel din Rusia, la închisoare din cauza unui gram de cannabis ascuns în bagaje. Ce i-a alertat pe polițiști

Un fotomodel din Rusia, la închisoare din cauza unui gram de cannabis ascuns în bagaje. Ce i-a alertat pe polițiști

Fotomodelul Marya Khrestina, în vârstă de 26 de ani, a ajuns la închisoare în Belarus din cauza drogurilor pe care le avea în bagaj. Tânăra a fost arestată pe aeroport, după ce ea singură s-a dat de gol.

Marya Khrestina călătorea spre Polonia cu 1,14 grame de cannabis asupra ei. Drogurile se aflau în bagajul de cală și ar fi putut trece neobservate, dacă polițiștii de pe aeroport nu ar fi remarcat un detaliu suspect. Tânăra purta mai multe accesorii vestimentare care aveau aplicate vestita frunză de marijuana și au oprit-o pentru un control de rutină. La verificarea bagajului, oamenii legii au găsit cannabisul și au reținut-o pe loc.

În urma unor analize medicale realizate imediat după reținere, medicii i-au găsit în sânge și urină urme ale consumului de cannabis. Tânăra a fost prezentată în fața unui tribunal din Brest, oraș situat la granița cu Polonia, care a condamnat-o la trei ani de închisoare pentru consum și trafic de droguri, scrie Daily Mail. Acum, modelul și avocații săi caută o soluție pentru a ataca decizia instanței, cu scopul de a reduce pedeapsa. 

Cei care îi urmăresc contul de socializare de pe Instagram au ironizat-o după ce a primit condamnarea. Unii i-au sugerat să-și folosească mai mult capul, înainte de a comite astfel de greșeli, pentru că este cea mai importantă parte a corpului. Nu buzele, în care și-a injectat botox. „Buzele cu silicon și miile de urmăritori de pe rețelele sociale sunt mai puțin importante”, a comentat un admirator. 

Citește și: Femeia asta se îndoapă cu pizza și ciocolată pentru a-și atinge scopul: „Vreau să am cel mai mare fund”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni