• Emisiuni
  • Las Fierbinți
  • Trubadurul din Fierbinti, Mihai Margineanu, aniverseaza 11 ani de cariera muzicala in Romania!

Trubadurul din Fierbinti, Mihai Margineanu, aniverseaza 11 ani de cariera muzicala in Romania!

Trubadurul din Fierbinti, Mihai Margineanu, aniverseaza 11 ani de cariera muzicala in Romania!

La inceputul lui octombrie, Mihai Margineanu a implinit 11 ani de cariera muzicala! Sunt 11 ani presarati de mii de concerte in intreaga tara, dar si peste hotare, dar si 11 ani de la lansarea primului album: “Gore din Chitila”!

Joi, 06 octombrie, cantaretul a marcat momentul cu un spectacol aniversar la Sala Radio din Bucuresti. Mihai Margineanu, cel care semneaza coloana sonora a celui mai indragit serial de comedie din Romania – LAS FIERBINTI –, dar si interpretul personajului Ardiles, a facut un show muzical de zile mari, care a ilustrat perfect evolutia, dar mai ales tendintele viitoare ale artistului! Alaturi de colegii de trupa, KibaDachi (bass), Cristi Horia (vioara), Florin Ionescu (tobe) si Nicu Dumitrescu (percutie), Mihai a combinat perfect elemente de jazz-blues-lautarie, dar si rock, toate avand un rezultat de exceptie!

“Sunt 11 ani fantastici, cu muzica originala care a fost intotdeauna primita bine de public. Muzica facuta cu suflet si din suflet, muzica care face oamenii sa se simta bine si sa mai uite de problemele cotidiene. E important in viata sa ne mai si distram! Urmeaza multe surprize!”, a decarat Mihai Margineanu.

Inceapand cu 10 octombrie, Mihai Margineanu a pornit intr-un turneu national. Prima oprire este Sibiu (10.10.2015, sala Thalia), urmatoarele orase fiind Ramnicu Valcea, Craiova, Turnu Severin, Pitesti.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Las Fierbinți

Articole pentru emisiune Las Fierbinți

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni