• PRO TV
  • Trecutul amoros a adus-o in atentia presei. Cum s-a pozat Demi Rose, cea mai indrazneata vedeta britanica

Trecutul amoros a adus-o in atentia presei. Cum s-a pozat Demi Rose, cea mai indrazneata vedeta britanica

Trecutul amoros a adus-o in atentia presei. Cum s-a pozat Demi Rose, cea mai indrazneata vedeta britanica

Are doar 22 de ani, dar e deja celebra in publicatiile mondene. Dupa ce a avut o relatie cu rapperul Tyga, Demi Rose a devenit una dintre cele mai urmarite vedete, iar asta se datoreaza imaginilor in costum de baie pe care le publica constant. 

Se pare ca trecutul amoros a ajutat-o sa isi construiasca o cariera si sa devina celebra. Contul sau de Instagram creste de la o zi la alta, iar pana in prezent Demi Rose este "urmarita" de peste 5.4 milioane de oameni. 

Imaginile pe care tanara le publica strang sute de mii de aprecieri, semn ca "eforturile" sale sunt rasplatite. In general, Demi Rose adora sa se pozeze in costum de baie, iar fanii se declara multumiti de aceasta predilectie a vedetei. :)

In cele mai recente fotografii, Demi Rose a optat pentru o tinuta sumara si sexy, care ii pune in evidenta atuurile fizice. Tanara a avut parte de cateva zile de relaxare si a petrecut la malul Marii Mediterane alaturi de prieteni.

Avand in vedere decorul exotic, Demi Rose a optat pentru un costum de baie decupat si un pareo transparent. 



Weekend-ul s-a prelungit si cu o petrecere in club, acolo unde vedeta a preferat o rochie cu dungi negre. Este clar ca bruneta nu are nevoie de prea multa bataie de cap pentru a fi sexy.

 


 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni