• PRO TV
  • Transformarea anului. Cum arata Tom Hardy acum, in rolul lui Al Capone

Transformarea anului. Cum arata Tom Hardy acum, in rolul lui Al Capone

Transformarea anului. Cum arata Tom Hardy acum, in rolul lui Al Capone

Cunoscut ca fiind unul dintre cei mai apreciati actori din fimele de actiune, Tom Hardy a fost intotdeauna si unul dintre cei mai hot actori. Acum a fost nevoit sa renunte complet la muschi, dar si la zambetul de Don Juan, in favoarea unei mimici demne de un adevarat gangster.

S-a ras pe cap, s-a ingrasat kilograme bune si are probleme de sanatate din cauza noului stil de viata, insa aceste  sacrificii nu l-au speriat pe Tom Hardy.

Actorul joaca rolul celui mai celebru ganster al  Chicago-ului, Al Capone. La 40 de ani, Hardy petrece ore in sir la machiaj pentru a semana cu legenda, pe cand avea varsta de 47 de ani si trecea prin chinurile dementei.

 

Mega awkward character misstep ????

A post shared by Tom Hardy (@tomhardy) on

Trecerea de la rolului lui Bane, din Batman, pentru care a fost nevoit sa isi construiasca un fizic urias, facut doar din muschi, la rolul lui Al Capone, il face pe Tom sa se ingrijoreze cu privire la sanatatea lui: ,,Daca voi continua sa ma ingras, o sa cedez ca un castel din carti de joc, sub presiunea propriului meu corp.", a spus  vedeta, conform Daily Mail.



Exista zvonuri legate de faptul ca Tom Hardy va deveni urmatorul agent 007, suflandu-i rolul lui Daniel Craig, asa ca fanii sai se pot astepta sa il vada, cat de curand, in forma fizica de invidiat, care i-a adus notorietatea.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni