• PRO TV
  • Tom Hardy și Prințul Harry, cei mai buni prieteni. Ce a spus actorul despre amicul său de la Casa Regală

Tom Hardy și Prințul Harry, cei mai buni prieteni. Ce a spus actorul despre amicul său de la Casa Regală

Tom Hardy și Prințul Harry, cei mai buni prieteni. Ce a spus actorul despre amicul său de la Casa Regală

În interviul recent pe care l-a acordat celor de la Esquire, Tom Hardy a lăsat să îi scape câteva cuvinte despre relația sa cu Prințul Harry. 

Actorul din Venom nu a dat prea multe detalii, ba chiar a spus că prietenia cu Harry și Meghan este "extrem de privată". Nu la fel s-a exprimat în momentul în care a apărut în discuție numele lui Harry.

"Harry este o (...) legendă!", a spus Hardy spre prietenul său. Actorul și soția lui, Charlotte Riley, au participat la Nunta Regală din luna mai, după ce cei doi bărbați s-au împrietenit, în urmă cu mulți ani.

În ciuda faptului că par să se înțeleagă de minune, în rarele ocazii când se întâlnesc, Tom și Harry nu petrec prea mult timp unul în compania celuilalt. Să fii unul dintre actorii de filme de acțiune adorati de public, sau Prinț, ocupat cu binele țării tale, nu poate fi deloc ușor. :)

Tom Hardy lucrează în prezent pentru a aduce la viață controversatul personaj Venom, din filmul cu același nume. Considerat cel mai sângeros personaj Marvel de pană acum, Venom este așteptat de o mulțime de fani din întreaga lume. Pe 5 octombrie va avea loc lansarea producției.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni