• PRO TV
  • Toate admiratoarele vor dori sa o copieze. Tehnica inedita la care apeleaza Kate Middleton pentru a avea par perfect

Toate admiratoarele vor dori sa o copieze. Tehnica inedita la care apeleaza Kate Middleton pentru a avea par perfect

Toate admiratoarele vor dori sa o copieze. Tehnica inedita la care apeleaza Kate Middleton pentru a avea par perfect

Kate Middleton a fost data de gol de stilistul ei, care a marturisit secretul Ducesei pentru a avea mereu "par de femeie bogata". Iar trucul este atat de simplu, incat toate admiratoarele vor dori sa il "fure".

La cea mai recenta aparitie publica, parul lui Kate Middleton a fost "vedeta". Toti s-au grabit sa o fotografieze pe sotia Printului William din toate unghiurile, in speranta ca vor intelege ce face pentru a ca parul ei sa arate perfect.

Initial, au crezut ca Ducesa a apelat la o schimbare de look discreta si ca si-a tuns cativa centimetri din varfuri pentru a obtine mai mult volum. Stilistul ei insa a marturisit ca nu este cazul si ca, de fapt, modul in care isi usuca si isi coafeaza parul face diferenta.

"Totul sta in a-ti usca si coafa parul atent cu peria si foenul, imediat dupa baie, dar si inainte de iesirile publice. Mai e important ca parul sa fie tuns atunci cand trebuie. Mersul la timp la salon e chiar mai important decat folosirea unor produse cosmetice specializate", a spus stilistul Ducesei.

Acesta le incurajeaza pe doamne si domnisoare sa mearga de 4 ori pe an la stilist si sa foloseasca uleiul de argan pentru a pastra sanatatea suvitelor.

Acelasi Richard Ward a dezvaluit si adevarul despre schimbarea de look la care Ducesa a apelat la scurt timp de la venirea pe lume a fetitei ei: "Mi-a zis ca isi doreste ceva practic. Am ales un look perfect pentru o proaspata mama, care a avut par lung, dar care are un stil de viata foarte aglomerat si prea putin timp sa-si aranjeze constant suvitele. Tunsoarea de acum e mai usor de ingrijit", a incheiat stilistul Ducesei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni