Tily Niculae, dezvăluiri inedite din căsnicia sa: “Am fost la un pas de divorț”

25 Noiembrie 2020, 16:55

Autor: Alina Popa

Tily Niculae este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Carismatică și mereu pusă pe șotii, vedeta a intrat în marea familie Pro TV în urmă cu 17 ani și și-a cucerit fanii cu rolul din serialul “La Bloc”. 

Pe soțul ei, Dragoș Popescu, l-a cucerit la vârsta majoratului, iar șase ani mai târziu s-a căsătorit după ce a avut parte de o cerere în căsătorie ca-n povești. Invitată în platoul emisiunii “La Măruță”, Tily Niculae a rememorat momentul inedit, dar a făcut și o dezvăluire neașteptată. 

Actrița a mărturisit că în urmă cu patru ani a fost la un pas de divorț. “Eu am fost nebună acum patru ani. Totul a durat o săptămână, timp în care m-am interesat ce înseamnă și ce presupune un divorț. (…) Este diferența asta de vârstă, în care el ia totul cu relaxare. Ne-am cunoscut când eu aveam 18 ani și m-am căsătorit la 20 și ceva de ani. Ce Dumnezeu să știu? (…) Și aveam senzația că tot timpul pompez doar pentru celălalt și că mie nu mi se reîntoarce nimic”, a declarat Tily Niculae.

“Avem senzația că între noi se produsese un gol și că el oarecum își trăia toate dorințele, iar eu din dragoste pentru el mereu acceptam și niciodată nu mi le îndeplineam pe ale mele”, a mai completat actrița care a avut nevoie de câteva ședințe de terapie pentru a trece peste acest moment.

Tily Niculae (35 de ani) și Dragoș Popescu (45 de ani) sunt împreună de 14 ani, iar nunta au făcut-o în urmă cu zece ani. Cuplul are doi copii: Sofia și Radu Teodor.

Mai multe declarații în materialul VIDEO de mai sus


FULLSCREEN
Tily Niculae, dezvăluiri inedite din căsnicia sa: “Am fost la un pas de divorț”
  • /


VIDEO PROTVPLUS.RO
Modifică setările cookies