• PRO TV
  • Tatal sau suferea de Alzheimer, dar nu l-a lasat sa se lupte singur cu boala. Dovada ca iubirea si devotamentul inving orice obstacol

Tatal sau suferea de Alzheimer, dar nu l-a lasat sa se lupte singur cu boala. Dovada ca iubirea si devotamentul inving orice obstacol

Tatal sau suferea de Alzheimer, dar nu l-a lasat sa se lupte singur cu boala. Dovada ca iubirea si devotamentul inving orice obstacol

Boala Alzheimer face din ce in ce mai multe victime si multi spun ca este una dintre cele mai grele boli pentru ca nu afecteaza fizic, ci memoria.

Tod McDermott are optzeci de ani si lupta de ceva vreme cu aceasta boala. Candva era un cantaret profesionist pe care toata lumea il indragea si il aprecia pentru talentul pe care il poseda. In afara de talentul muzical, Tod a dat dovada de-a lungul vietii de o memorie extraordinara: stia versurile a sute de cantece.

In momentul in care boala a inceput sa ii afecteze memoria, batranelul nu si-a mai putu recunoaste nici fiul, lucru care i-a afectat si pe cei din jur. Din fericire, fiul sau si-a dat seama ca acesta este momentul in care Tod are nevoie de ajutor si a facut tot ce ii sta in putinta ca sa il ajute.

Tanarul a inventat un fel de terapie pentru tatal sau: a incercat sa il ajute tot prin intermediul muzicii, domeniu pe care Tod il adora. Cantecele nu l-au ajutat doar sa ii ridice dispozitia, dar au ajuns sa ii incetineasca cursul bolii.

Pentru a atrage atentia asupra impactului pe care il are aceasta boala asupra oamenilor, Mac a filmat cateva videoclipuri  in care interpreta alaturi de tatal sau cantece de la radio.

Impactul a fost atat de mare incat internautii au viralizat filmuletele!
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni