• PRO TV
  • Sylvester Stallone, transformare radicală de look pentru ”Rambo 5”

Sylvester Stallone, transformare radicală de look pentru ”Rambo 5”

Sylvester Stallone, transformare radicală de look pentru ”Rambo 5”

La 72 de ani, Sylverster Stallone se întoarce în rolul care l-a consacrat, pentru al cincilea și ultimul film al francizei.

În prima imagine cu Stallone intrat în pielea celebrului personaj, de veteran al războiului din Vietnam, actorul are o tunsoare nouă și poartă haine de cowboy.

Citește și: Nimeni nu-i poate ghici varsta mamei lui Sylvester Stallone. Care este secretul datorita caruia arata asa la o varsta foarte inaintata

Filmările pentru noua peliculă au început marți, 2 octombrie, iar lansarea pe marile ecrane este programată abia în toamna anului 2019.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tonight we start filming…!

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

Starul de 72 a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu el pe un cal, de pe platourile de filmare, comentând: ”Comes a Horseman Wild and Free', drept indiciu că acțiunea filmului ar putea semăna cu western-ul cu James Caan, din 1978, despre niște fermieri care-și apără pământurile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

... Comes a Horseman Wild and Free. @rambomovie #rambo5

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone) on

În aventurile sale anterioare, Rambo a luptat în Vietnam, Washington, Thailanda, Afganistan și Myanmar, iar acum, pentru ultimul film al seriei, se va îndrepta spre granița de sud a Statelor Unite, pentru confruntarea cu un cartel mexican de droguri.

Cele patru pelicule ale francizei, care au fost lansate între anii 1982 și 2008, au avut încasări totale de 727 de milioane de dolari.

Conform Daily Mail, Stallone va semna regia filmului ”Rambo 5”, alături de  Adrian Grunberg.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni