Stefan Stan devine Mesagerul lui Maruta! Astazi, de la 17.30, la ProTV

Stefan Stan devine Mesagerul lui Maruta! Astazi, de la 17.30, la ProTV

Stefan Stan, cel care a spart gheata si a castigat primul sezon Vocea Romaniei, devine de astazi Mesagerul lui Maruta!

Faptul ca Maruta face minuni este cunoscut, dar ca si-a gasit si invatacel pe care l-a instruit intr-ale faptelor bune, veti vedea astazi incepand cu ora 17:30!

Stefan Stan devine oficial Mesagerul lui Maruta! El va avea misiunea de a le arata vedetelor ca viata e frumoasa, le va implini dorinte si le va darui zile de neuitat. 

Stefan a indeplinit deja prima misiune in calitate de mesager – a rasfatat-o pe Elena Merisoareanu de ziua ei, dar si pentru implinirea a 50 de ani de cariera. A insotit-o pe cantareata la salonul de infrumusetare, apoi a invitat-o impreuna cu prietenele la un restaurant japonez unde bucatarul face spectacol gatind in fata clientului. Doamnele s-au distrat gustand din preparate deosebite pentru prima data, dar si admirand jongleriile cu ingrediente. 

Stefan mai are de indeplinit si alte misiuni in calitate de mesager și de fiecare data va afla chiar de la Maruta ce surprize are de pregatit: Maruta ii inmaneaza cate un plic cu un bilet in care ii explica ce are de facut si ii da detaliile. 

Pe langa noua provocare alaturi de Maruta, Stefan Stan pregateste si surprize muzicale, iar despre asta va vorbi in emisiunea de astazi. 

In fiecare zi, de luni pana vineri, de la 17:30, Catalin Maruta impreuna cu invitatii sai isi asteapta telespectatorii sa le fie alaturi pentru o ora si jumatate de buna dispozitie si subiecte incendiare.

Totul e pe bune – La Maruta!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni