• PRO TV
  • Starleta Kim Kardashian, criticata aspru de fani si presa pentru ce i-a facut fetitei ei. De ce i-a infuriat pe toti

Starleta Kim Kardashian, criticata aspru de fani si presa pentru ce i-a facut fetitei ei. De ce i-a infuriat pe toti

Starleta Kim Kardashian, criticata aspru de fani si presa pentru ce i-a facut fetitei ei. De ce i-a infuriat pe toti

Starleta Kim Kardashian e o mama foarte mandra si nu ezita sa puna pe retelele de socializare fotografii cu fetita ei ori de cate ori are ocazia. 

Vedeta TV a fost criticata foarte dur de fani si de presa pentru ca i-a schimbat look-ul fetitei pe care o are cu rapperul Kanye West. 

North, care e cunoscuta pentru parul ei afro, a aparut intr-o serie de fotografii de tip paparazzi cu parul intins si purtand extensii, iar presa si fanii au luat foc. 

"De ce fetitelor de culoare li se impune, inca de mici, un look tipic persoanelor albe? Sunt foarte frumoase asa cum sunt!", s-a intrebat un fan.

"Parul afro ar trebui sa fie o mandrie pentru noi. Si ce copil poarta extensii de par la patru ani? North trebuie sa ramana asa cum e!", a scris un critic.

 

#CaptionThis! #NorthWest

A post shared by HOLLYWOOD UNLOCKED (@hollywoodunlocked) on

North are 4 ani si, in urma cu ceva timp, mama ei declara ca micuta ei e mandra de parul ei afro. 

Familia West nu e la prima controversa de acest gen. Atat Kim, cat si sotul sau, rapperul Kanye West, sunt tot timpul amatori de controverse si fac sau declara lucruri care starnesc furia colectiva.

Kanye, la randul lui, a fost criticat vehement dupa ce a declarat intr-un interviu recent ca sclavia este ,,o simpla alegere”.

,,Ok, auzim despre sclavie cam de 400 de ani. Patru sute de ani? Asta suna ca si cum a fost o alegere…”, a spus West cu acea ocazie.

West si-a nuantat ulterior declaratia, spunand ca a facut, de fapt, o paralela cu viziunea artistica pe care se presupune ca ar trebui sa o aiba un artist afro-american. 

,,Asa cum Holocaustul este asociat cu evreii, sclavia este, de obicei, asociata cu persoanele afro-americane.”, a conchis el. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni