• PRO TV
  • Snoop Dogg nu mai vine la București. Rapperul a anulat evenimentul de la Arenele Romane

Snoop Dogg nu mai vine la București. Rapperul a anulat evenimentul de la Arenele Romane

Snoop Dogg nu mai vine la București. Rapperul a anulat evenimentul de la Arenele Romane

Era cât pe ce să-l vedem pe Snoop Dogg la București. Rapperul urma să susțină cu concert live la Arenele Romane pe 29 august 2018, însă artistul a anulat evenimentul din România.

Organizatorii evenimentului de la Arenele Romane au anunțat într-un comunicat că Snoop Dogg nu mai concertează în Capitală. Reprezentanții Phoenix Entertainment susțin că „din motive independente de noi”, concertul DJ Snoopadelic va fi înlocuit cu un concert aniversar Live 100% - 25 de ani Snoop Dogg. Numai că acest eveniment va avea loc anul viitor.

„Din motive independente de noi, mult așteptata întâlnire cu Snoop Dogg din 29 august de la Arenele Romane va fi amânată pentru anul următor. Vom reveni în cel mai scurt timp posibil cu noua dată, locația rămânând aceeași - Arenele Romane. Prețul biletelor pentru noul eveniment va fi 335 ron. În intâmpinarea situației neplăcute pentru fanii care au achiziționat bilete pentru show-ul Snoopadelic, acestea vor fi valabile pentru Concertul Live, fără să fie nevoie de înlocuirea lor și fără a plăti diferența. Cei care doresc să returneze aceste bilete, o vor putea face direct de la agențiile de unde au fost achiziționate, începand cu data de 10 septembrie”, spun reprezentanții Phoenix Entertainment.

Rapperul nu a avut încă nicio reacție în legătură cu anularea evenimentului din România.

 

A post shared by snoopdogg (@snoopdogg) on

Snoop Dogg a mai fost în România în urmă cu zece ani, când a susținut un concert live la Arenele Romane. Pentru show-ul din acest an, Snoop ar fi trebuit să pună muzică și să cânte în fața a circa 4.000 de admiratori. Evenimentul nu s-a materializat, deși a fost intens mediatizat, iar cauzele anulării concertului sunt încă necunoscute. 

Rapperul, pe numele său real Calvin Cordozar Broadus junior, a promis că vine în România și că dorește să-și dea check-in în comuna Bogata din județul Mureș. În urmă cu doi ani, artistul a confundat capitala Columbiei (Bogota) – unde fusese invitat să cânte – cu Bogata de Mureș, o comună cu 2.000 de locuitori care l-a așteptat cu pâine, sare și grătare de porc. Pentru a cânta la Bogata de Mureș, Snoop a cerut 200.000 de dolari, bani pe care autoritatea locală nu i-a putut strânge. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni