Smiley și Pavel Bartoș au adus talentul în platoul lui Măruță!

Smiley și Pavel Bartoș au adus talentul în platoul lui Măruță!

Ora 15:00 înseamnă startul distracției la Măruță! De luni până vineri, de acasă, Cătălin Măruță și invitații speciali care se află în platou, aduc telespectatorilor cele mai interesante momente și cele mai tari provocări.

Astăzi, Smiley și Pavel Bartoș și-au făcut încălzirea pentru premiera #unusiunu a sezonului 11 Românii au talent și au acceptat provocarea lui Cătălin de a prezenta alături de el! Încărcați cu energie, cei doi au venit în studio și au adus voia bună, muzica live și au răspuns celor mai tari întrebări.

Mihaela Rădulescu a fost prima invitată a zilei și a adus soarele, în direct, de pe plajă. Fosta jurată Românii au talent s-a bucurat de întâlnirea cu foștii colegi și a invitat-o și pe Andra în cadru. Cu nostalgie, aceștia și-au amintit de vechile sezoane în care erau colegi și au povestit despre ceea ce va începe în această seară! 

Amintirile au continuat să fie depănate cu o cântare live: Smiley a acceptat invitația lui Nelu Vlad de la Azur și a cântat cu acesta piesa ”În stație la Lizeanu”. 

Când credeau că au un răspuns pentru orice, cei doi simpatici prezentatori s-au confruntat cu niște întrebări neașteptate: ”De ce mestecă vaca tot timpul?”, ”De ce este cerul albastru?” sau ”De ce transpirăm?”. După o atentă analiză și o serie de motivații logice pentru alegerile făcute, răspunsurile oferite au mulțumit-o pe cea mai tânără reporteră a emisiunii, Maria, fetița Danielei Gyorfi. ”Sunteți beton”, a fost concluzia acestei. 

La Măruță continuă cu noi provocări și invitați speciali, de luni până vineri, de la ora 15:00. Iar cu Pavel și Smiley ne vedem și vineri... și luni, de la 20:30! 




 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni