• PRO TV
  • Selena Gomez, transformare uimitoare. Cantareata a slabit si acum arata spectaculos

Selena Gomez, transformare uimitoare. Cantareata a slabit si acum arata spectaculos

Selena Gomez, transformare uimitoare. Cantareata a slabit si acum arata spectaculos

In perioada imediat urmatoare despartirii de Justin Bieber, artista de 25 de ani si-a ingrijorat fanii din cauza surplusului de greutate. 

Aparitiile publice ale cantaretei erau din ce in ce mai sterse, iar silueta ei capatase multe kilograme in plus, insa in acest moment ea pare sa-si fi recapatat motivatia. Selena a realizat de curand o sedinta foto pentru Puma si afiseaza o silueta de invidiat. 

In fotografiile publicate pe contul binecunoscutului brand, Selena isi afiseaza abdomenul plat si i-a facut pe fani sa se intrebe cum anume a disparut surplusul de greutate intr-un timp atat de scurt.



Selena a traversat in ultimii ani o perioada destul de dificila si din punct de vedere sentimental. Ea a dezvaluit anul trecut ca a facut un transplant de rinichi pentru a o ajuta sa lupte impotriva lupusului. Ea a spus atunci ca donatorul a fost cea mai buna prietena a ei, Francia Raisa si ca starea ei e mult mai buna in urma transplantului. 

Lupusul e o boala autoimuna despre care, din punct de vedere medical, nu se cunosc prea multe detalii. Pentru diagnosticarea acestei boli sunt necesari, in medie, cel putin 4 ani de consultatii si consultatiile trebuie sa fie facute, in general, de medici diferiti, pentru ca acuratetea diagnosticului sa fie de 100%. In peste 90% din cazuri lupusul ataca femeile tinere, cu varsta intre 15 si 40 de ani, si poate aparea oricand. Cauzele raman, in continuare, necunoscute. Ca fapt divers, in tara noastra peste 9.000 de persoane sufera de aceasta boala.



Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni