• PRO TV
  • Secretul din spatele acestor imagini te va fascina. Trebuie sa privesti de doua ori ca sa intelegi despre ce este vorba

Secretul din spatele acestor imagini te va fascina. Trebuie sa privesti de doua ori ca sa intelegi despre ce este vorba

Secretul din spatele acestor imagini te va fascina. Trebuie sa privesti de doua ori ca sa intelegi despre ce este vorba

Oamenii talentati sunt din ce in ce mai apreciati pe retelele de socializare. Exista o multime de tineri care realizeaza adevarate opere de arta, iar milioane de internauti le admira creatiile.

Omar Ortiz este un pictor care realizeaza desene hiper-realiste, originar din Guadalajara, Mexic. Acesta a fost atras inca din primii ani de viata de desen. Acesta se foloseste de corpul uman pentru a-si realiza creatiile.

"Inca de cand am inceput sa pictez am incercat sa reprezint lucrurile asa cum sunt ele in realitate.", a marturisit Omar.

Majoritatea picturilor sale sunt realizate in ulei, dar imbinarea perfecta a nuantelor, a umbrelor si jocul contrastelor te fac sa jonglezi intre ideea de fotografie si pictura.



De cele mai multe ori tanarul foloseste nuante naturale, iar Omar spune ca alege de cele mai multe ori sa foloseasca elemente simple pentru ca el crede ca excesul nu este un element care sa ne ajute sa parem buni sau bogati in comparatie cu cei de langa noi.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni