• PRO TV
  • Scrisoarea lui Denis Stefan a starnit un val de confuzie. Vasile Calofir este noul Fermier al saptamanii

Scrisoarea lui Denis Stefan a starnit un val de confuzie. Vasile Calofir este noul Fermier al saptamanii

Scrisoarea lui Denis Stefan a starnit un val de confuzie. Vasile Calofir este noul Fermier al saptamanii

Fermierii lui Nea Rata au inceput saptamana cu o multime de surprize, dar lupta pentru marele premiu este din ce in ce mai mare.

Dupa un duel tensionat intre Denis Stefan si Vasile Calofir care s-a finalizat cu eliminarea lui Denis, concurentii s-au bucurat mult sa ii vada in ferma pe Augustin si pe Ionut Iftimoaie, dar de aici si pana la marea intrebare: sunt cei doi concurenti sau simpli invitati, nu a mai fost decat un pas.

Chiar daca Ionut si Augustin au incercat sa isi faca strategii, acestia au marturisit ca sunt simpli concurenti, dar marea surpriza a venit atunci cand Mioara Velicu, invitat special in aceasta saptamana, a adus scrisoarea lasata de Denis in care a desemnat noul fermier sef. 

Denis a demonstrat ca si-a respectat promisiunea facuta fata de Vasile si l-a numit Fermier Sef. Un val de confuzie a plutit insa in aer atunci cand Vasile a ales la randul sau servitorii saptamanii: Sorana si Paul.

Desi era accidentata, Vasile a decis ca Sorana sa isi indeplineasca in continuare atributiile in ferma. Mioara Velicu este cea care a reusit sa detensioneze un pic atmosfera cu bunatatile aduse de acasa. Fiecare concurent isi doreste sa ajunga in marea finala, iar discutiile sunt din ce in ce mai intense.

Pe cine va alege Vasile Calofir in rolul de duelist? Ferma Vedetelor, marti, de la 20:30, la ProTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni