• Emisiuni
  • La Măruță
  • Sandra Izbasa a fost transformata in “Alice in tara minunilor” de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Sandra Izbasa a fost transformata in “Alice in tara minunilor” de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Sandra Izbasa a fost transformata in “Alice in tara minunilor” de hairstylist-ul Adrian Perjovschi

Sandra Izbasa a acceptat provocarea lansata de hairstylist-ul Adrian Perjovschi de a participa la proiectul “Transformari radicale by Jovsky Studio” si a ales o reinterpretare a personajului de desene animate, Alice in tara minunilor.

“Am acceptat aceasta provocare pentru ca mi s-a parut interesant sa fiu in pielea unui personaj din desenele animate. Stiam ca ma las pe mana unor profesionisti. Si as vrea sa le multumesc tuturor pentru ca sunt o echipa de profesionisti care doresc sa atinga perfectiunea in tot ceea ce fac ei. Datorita lor m-am simtit foarte bine si am aratat spectaculos”, spune Sandra Izbasa.

 “Am studiat tehnica si am facut cateva teste inainte ca sa ma asigur ca iese totul foarte bine in ziua filmarii si am descoperit ca este foarte usor de realizat. Ne-am gandit sa o adaptam pe Alice, cea din tara minunilor la zilele noastre si am considerat ca o coafura din funde multe este potrivita pentru acest personaj. Am lucrat extraordinar cu Sandra, iar rezultatul este wow”, a aratat extraordinar”, declara hairstylist-ul Adrian Perjovschi. 

Sandra marturiseste ca ii place sa se reinventeze si isi doreste ca anul 2017 sa ii aduca noi proiecte, noi provocari: “Am vrut sa transmit o alta interpretare a personajului Alice din Tara Minunilor. Alice este o fata curioasa, independenta, descurcareata si increzatoare in propriile puteri. Imi place sa ma reinventez si sa mi se potriveasca stilul. Recunosc ca nu am vrut sa-mi dau jos funditele dupa incheierea shooting-ului”, adauga Sandra Izbasa.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni