• PRO TV
  • Relațiile care frizează absurdul. Acești bărbați celebri și-au luat soții atât de tinere încât le puteau fi fiice

Relațiile care frizează absurdul. Acești bărbați celebri și-au luat soții atât de tinere încât le puteau fi fiice

Relațiile care frizează absurdul. Acești bărbați celebri și-au luat soții atât de tinere încât le puteau fi fiice

Bărbații au fost întotdeauna atrași de femei mai tinere, dar unii dintre ei au un succes nebun la „prospături”. Iată cine sunt celebritățile care s-au „legat” pe viață cu femei atât de tinere încât le puteau fi fiice sau chiar nepoate.

Dacă v-ați făcut semnul crucii când l-ați văzut pe Sean Penn cu iubita la plajă, stați să vedeți în ce relații bizare au intrat acești domni! Începem cu un mare regizor și actor de comedie american, care bate toate recordurile posibile. Doamnelor și domnilor, Woddy Allen

Starul american (82 de ani) s-a căsătorit pentru a treia oară în 1991. Aleasa inimii sale a fost Soon-Yi Previn, o tânără originară din Coreea de Sud, adoptată în SUA de actrița Mia Farrow și soțul ei, muzicianul Andre Previn. Când a cunoscut-o pe Soon-Yi, aceasta avea 19 ani, iar el 56. Asta nu i-a împiedicat să se căsătorească șase ani mai târziu. Nu a fost un impediment nici faptul că la vremea respectivă Allen se afla într-o relație chiar cu mama ei adoptivă, Mia Farrow. Woody Allen și Soon-Yi Previn nu au avut copii naturali, dar au adoptat două fete. Ei sunt căsătoriți și azi.


Clint Eastwood (88 de ani), un alt gigant al cineamtografiei americane, s-a căsătorit cu jurnalista Dina Ruiz în martie 1996. La vremea respectivă el avea 66 de ani, ea – 31 de ani. Au făcut un copil împreună și au divorțat în 2013.

Robert Duvall (87 de ani) nu a pierdut nici el timpul și a luat-o de soție pe Luciana Pedraza în 2005. Pe atunci el avea 74 de ani, iar ea abia împlinise 33 de ani. Actrița de origine argentiniană, azi în vârstă de 46 de ani, a fondat împreună cu soțul ei The Robert Duvall Children’s Fund, o organizație care are scopul de a ajuta familiile cu copii sărmane din Argentina. Cei doi nu au copii împreună, dar formează încă un cuplu.


Sylvester Stallone (72 de ani) a ajuns la cifra trei în materie de neveste, însă cea de-a treia pare a fi cu noroc. Starul de la Hollywood s-a căsătorit în 1997 cu Jennifer Flavin, fost fotomodel american, actualmente antreprenoare. Pe atunci el avea 51 de ani, iar ea doar 29 de ani. Sunt căsătoriți și azi și au împreună trei fete -  Sophia, Sistene și Scarlet. Sly mai are doi copii din două căsnicii anterioare.


Harrison Ford (76 de ani) a avut Forța de partea lui și a cucerit-o pe actrița Calista Flockhart (Ally McBeal) în 2002. Ea avea 38 de ani atunci, în timp ce el nu mai puțin de 60. S-au căsătorit în 2010 și au adoptat un băiat pe nume Liam. Sunt împreună și azi. Harrison Ford a mai avut două căsnicii anterioare, din care nu a rezultat niciun copil.


 

Michael Douglas (73 de ani) s-a îndrăgostit nebunește de actrița Catherine Jeta-Jones, pe care a dus-o la altar în noiembrie 2000. În ziua nunții, Douglas avea 56 de ani, iar Zeta-Jones doar 31 de ani. Sunt în continuare căsătoriți și au doi copii împreună: Cameron Douglas și Carys Zeta. Înainte de mariajul cu actrița din Masca lui Zorro, Michael Douglas a mai fost căsătorit o dată, cu Diandra Luker.

 

Almost 18 years with my love ????

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) on


Alec Baldwin (60 de ani) s-a implicat emoțional într-o relație cu antrenoarea sa de yoga, Hilaria Thomas, pe atunci în vârstă de 27 de ani. În 2012, pe când el avea 53 de ani, cei doi s-au căsătorit. În șase ani de mariaj, Alec și Hilaria au făcut patru copii și povestea lor de iubire continuă și azi. Înainte să o cunoască pe actuala soție, Alec Baldwin a mai fost căsătorit cu actrița și cântăreața Kim Basinger (1993-2002). Împreună au o fată, Ireland Elliese Basinger-Baldwin (22 de ani), care e fotomodel și actriță.

Steve Martin (73 de ani) n-a luat viața în râs și s-a căsătorit doar de două ori. Prima dată, în 1986, cu actrița britanică de televiziune Victoria Tennant. Au divorțat în 1994. Însă, actorul și-a refăcut viața cu o parteneră mai tânără, jurnalista Anne Stringfield (36 de ani). În 2012, Anne i-a dăruit lui Steve Martin primul copil, o fetiță căreia nu i-a dezvăluit niciodată numele. Martin și partenera sa de viață sunt și azi împreună, iar diferența de vârstă dintre ei este de 26 de ani.

 

Rod Stewart (73 de ani) s-a căsătorit cu fotomodelul neo-zeelandez Rachel Hunter, în 1990. Pe atunci el avea 45 de ani, iar proaspăta lui soție – 20 de ani. Relația lor nu a mers și au divorțat în 2006. Un an mai târziu, Stewart s-a căsătorit cu alt fotomodel, Penny Lancaster, în vârstă de 35 de ani. Cei doi formează un cuplu și azi. Însă, înainte de cele două, muzicianul a mai avut o căsnicie de șapte ani cu Kelly Emberg, tot fotomodel. Rod Stewart nu a fost deloc statornic în relațiile sale amoroase, făcând opt copii cu cinci femei diferite.


Eric Clapton (73 de ani) a întâlnit-o pe actuala sa soție în 1998, la o petrecere organizată cu ocazia unui concert susținut de acesta în Ohio. Clapton s-a căsătorit cu Melia McEnery în 2001, pe când el avea 55 de ani, iar ea doar 24. Au împreună trei fete – Julie Rose (17 ani), Ella May (15 ani) și Sophie Belle (13 ani). 

Kevin Costner (63 de ani) s-a căsătorit în 2004 cu actrița Christine Baumgartner. Atunci el avea 49 de ani, iar ea doar 27 de ani. Sunt împreună și azi și au trei copii. În perioada 1978-1994 a fost căsătorit cu Cindy Silva, o colegă din facultate. Împreună au făcut patru copii.   


Donald Trump (72 de ani), al 45-lea președinte al Statelor Unite ale Americii, a făcut-o pe Melania Knauss Prima Doamnă a Americii. Cei doi s-au căsătorit în 2004, cât el avea 58 de ani, iar ea avea 34 de ani. Împreună au un băiat pe nume Barron, însă Donald Trump mai are patru copii din două căsnicii anterioare. În 1977, Trump s-a căsătorit cu fotomodelul ceh Ivana Zelnickova, cu care are trei copii: Donald junior, Ivanka și Eric. Cei doi au divorțat în 1992, după ce Ivana descoperă că a fost înșelată. Trump se căsătorește din nou, în decembrie 1993 cu femeia cu care a înșelat-o pe Ivana, actrița Marla Maples

Căsătoria este grăbită de faptul că Marla rămăsese însărcinată și născuse cu două luni înainte de nuntă. Tiffany este rodul relației lui Donald Trump cu actrița americană. Cei doi au divorțat în 1999, iar Tiffany a fost crescută de mama ei în California.

Hugh Hefner, decedat în septembrie 2017, la vârsta de 91 de ani, a avut trei soții. Ultima, Crystal Harris – fotomodel și vedetă de televiziune – avea 26 de ani în ziua în care i-a spus DA bunicului Playboy, atunci ajuns la venerabila vârstă de 86 de ani. Fondatorul revistei pentru bărbați are patru copii și nenumărate iubite care îi simt lipsa.




Hugh Hefner are patru copii, iar fiica lui cea mare, Christie, a vorbit de curând despre cum era viața în cuibușorul de nebunii de la Chicago al tatălui ei.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni