• PRO TV
  • Reactia unei mame dupa ce o poza cu fetita ei a fost furata, editata si publicata pe Instagram. Povestea s-a viralizat

Reactia unei mame dupa ce o poza cu fetita ei a fost furata, editata si publicata pe Instagram. Povestea s-a viralizat

Reactia unei mame dupa ce o poza cu fetita ei a fost furata, editata si publicata pe Instagram. Povestea s-a viralizat

Se pare ca din ce in ce mai multi utilizatori ai retelei de socializare Instagram prefera sa publice poze care nu le apartin. Acestia cauta imagini interesante pe alte conturi, le editeaza si apoi le posteaza in nume personal, desi nu au drepturi de autor. 

Caroline Enterfeldt este mama a doi copii adorabili: un baietel pe nume Maximilian (4 ani) si Jayden, o fetita minunata, de doar 1 anisor. 

Femeia de 27 ani este detinatoarea unui cont pe Instagram, acolo unde publica imagini cu micutii sai. Ca orice mamica mandra de minunile sale, Caroline ii fotografiaza pe micuti in diferite ipostaze si le arata prietenilor virtuali ce nazdravanii au mai facut micutii. 

Activitatea lui Caroline de pe Instagram este urmarita de peste 10 000 de oameni. Aproape fiecare fotografie in care apare Jayden este apreciata de internauti, micuta primind numeroase mesaje de admiratie. 





Popularitatea pe Instagram are si aspecte negative. Caroline a povestit pentru BuzzFeed News ca a descoperit imagini cu micuta sa pe alte conturi. Mama copiilor spune ca imaginile cu Jayden au fost editate, in majoritea dintre ele fetita avand ochii albastri. 

In plus, cei care au preluat imaginea nu s-au multumit doar sa altereze culoarea ochilor fetitei, ci au folosit si un watermark pentru a marca faptul ca fotografia le aprtine. 

Mama lui Jayden a declarat ca, in prima faza, nu a fost alarmata de situatie, insa pe masura ce imaginile s-au viralizat a realizat ca utilizatorii le folosesc in interes personal. In plus, femeia considera ca micuta ei are o frumusete aparte, iar editarea imaginilor nu era necesara. 

La vederea imaginilor editate, mai multi internauti au decis sa reactioneze, iar subiectul s-a viralizat imediat. Multi dintre ei critica utilizarea excesiva a programelor de editare si sustin ca acestea afecteaza mult perceptia.



"Ma supara faptul ca imaginea a aparut peste tot", a declarat Caroline. 

In urma reactiilor care condamnau gestul celor care au furat si republicat imaginea, fotografia a fost stearsa de pe Intagram. In plus, unii dintre utilizatorii care au preluat poza cu micuta Jayden si-au cerut scuze pentru gestul lor, scrie Buzzfeed.com.

Pentru a isi proteja micutii si in speranta ca fotografiile nu vor mai fi furate, Caroline a decis sa puna un logo pe fiecare imagine pe care o publica. 




 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni