• Emisiuni
  • La Măruță
  • Ramona Păun a fost cerută în căsătorie. Cine este și cum arată alesul

Ramona Păun a fost cerută în căsătorie. Cine este și cum arată alesul

Ramona Păun a fost cerută în căsătorie. Cine este și cum arată alesul

Ramona Păun, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, este în culmea fericirii. Bruneta trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu nepotul actorului George Mihăiță. 

Dacă până acum a ținut departe de ochii lumii povestea de dragoste pe care o are cu nepotul actorului George Mihăiță, acum, frumoasa brunetă a decis să împărtășească publicului larg detalii din viața intimă. 

Ramona Păun a fost prezentă în cadrul emisiunii La Măruță, unde a vorbit despre cererea în căsătorie, dar și despre planurile de viitor pe care le are. 

Potrivit acesteia, povestea lor de dragoste a început în urmă cu opt ani, la locul de muncă: "Foarte simplu ne-am cunoscut, adică mai simplu de atât nici nu se putea. La serviciu ne-am cunoscut, în redacție". De atunci sunt de nedespărțit.

Vezi în materialul de mai jos imagini cu logodnicul Ramonei:



Ramona a fost cerută în căsătorie în urmă cu trei ani, într-o vacanță mult așteptată: "M-a cerut de soție într-un loc foarte drag mie. Îmi doream foarte mult să ajung în  Bruges și..s-a întâmplat pe unul dintre podurile din Bruges. A fost foarte drăguț".

În ceea ce privește data nunții, aceasta a declarat :Încă nu am stabilit data nunții, se va întâmpla în curând, lucrurile sunt foarte serioase".

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni