• Emisiuni
  • La Măruță
  • Radu Palaniță, prima apariție în direct după ce a câștigat 120.000 de euro. Ce va face cu banii

Radu Palaniță, prima apariție în direct după ce a câștigat 120.000 de euro. Ce va face cu banii

Marele premiu „Românii au talent” 2020, în valoare de 120.000 de euro a ajuns la Radu Palaniță, mecanicul auto din București, reușind să obțină cele mai multe voturi din partea publicului. Radu a venit în emisiunea La Măruță și a vorbit despre emoțiile pe care le-a trăit în concursul de talente, dar ne-a dezvălui și ce va face cu banii.

Radu Palaniță a reușit să câștige premiul de 120.000 de euro interpretând în marea finală piesa „My way”, a lui Frank Sinatra. Concurentul a ajuns în finală după ce a primit Golden Buzz din partea lui Florin Călinescu, juratul fiind foarte impresionat de calitățile vocale ale lui Radu.

"O să îmi cumpăr o casă, o să-mi ajut familia și prietenii și o să ajut o familie nevoiașă", a declarat Radu în emisiunea La Măruță. 

Întrebat de către prezentator pe cine ar fi votat, Radu nu a părut deloc modest, declarând că și-ar fi acordat tot lui votul. La insistența lui Cătălin Măruță, marele câștigător a spus că în afară de momentul lui, i-a plăcut foarte mult momentul lui Mihai Țigaret, concurentul de pe locul 3.

Vezi continuarea în materialul video de mai sus!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni