• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primul mesaj al Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a anuntat divortul. Ce ii reproseaza sotului ei

Primul mesaj al Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a anuntat divortul. Ce ii reproseaza sotului ei

Primul mesaj al Biancai Dragusanu dupa ce Victor Slav a anuntat divortul. Ce ii reproseaza sotului ei

Bianca Dragusanu a vrut sa cunoasca la inceput de an Parisul. Acolo nu a trait "la vie en rose" alaturi de sotul ei, Victor Slav, ci de fostul, fotbalistul Adrian Cristea.

Escapada roscatei a umplut paharul, iar Victor Slav a anuntat ca va divorta de cea care i-a fost nevasta timp de numai trei luni. Dupa ce prezentatorul meteo a vorbit deschis despre decizia sa de a pune capat mariajului, Bianca a publicat un mesaj pe pagina sa de Facebook, fara alte comentarii: "Un prieten plange atunci cand pleci, nu pleaca atunci cand plangi". 

Fanii Biancai de pe reteaua de socializare au vazut mesajul drept un repros la adresa lui Victor si nu s-au sfiit sa o condamne pe roscata pentru ca a fugit la Paris sa se vada cu fostul iubit.

" Noi doi nu mai locuiam impreuna de ceva vreme. Noi eramd espartiti, dar nu oficial. Eram despartiti. Eu cand am facut am facut acest gest eram despartita de el, dar nu oficial. Aceste trei zile, aceste trei zile, aceasta nebunie a mea m-a facut sa imi dau seama ca el e omul langa care imi e cel mai bine. M-am simtit abandonata in propria viata. Am vrut sa ma razbun. In aceste zile am realizat ca nu era ce credeam eu. M-am trezit la realitate in momentul in care am aterizat la Paris. Nu merit sa fiu iertata", a povestit Bianca, intr-o emisiune.

De cealalta parte, Victor Slav s-a mutat deja din caminul conjugal si este hotarat sa puna capat casniciei.

"Am anuntat-o la telefon ca am decis sa divortez. Nu a aflat de la televizor. Nu sunt un las. Sunt hotarat. Divortez. Decizia a fost luata 100% de mine. Verigheta am dat-o jos vineri, dupa ce nu mi-a raspuns la telefon", a spus Victor.

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am petrecut Revelionul, Craciunul impreuna, ca o familie. Joi seara nu a mai fost acasa. Am banuit ca nu mai e in Romania. Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns. Am urmarit Facebook-ul, am vazut ca posteaza fotografii cu mine, m-am linistit. Am vorbit pe Whatsapp. Sunt un om care imi doresc o familie unita, linistita, eu asa am vazut la mine acasa, imi doresc copii. Se pare ca nu putem noi doi, nu este un capat de tara. Nu suntem primii. Vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Nu conteaza cu cine a plecat sau unde a plecat. Atat timp cat sotul tau nu stie de tine patru zile, pentru mine este suficient. O sa divortez. Hotarat", a declarat Victor Slav in exclusivitate "La Maruta".

Si-a premeditat Bianca Dragusanu divortul? Apropiati ai cuplului spun ca aceasta si-a dorit sa fie prinsa cu Adrian Cristea la Paris pentru a-l determina pe Victor Slav sa ceara despartirea. Ce dovezi uluitoare exista in legatura cu aceste zvonuri, dar si ce demersuri concrete urmeaza sa faca Victor pentru a divorta vezi astazi, de la 17.30, "La Maruta".

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni