• PRO TV
  • Pierce Brosnan a sărbătorit 25 de ani de relaţie cu soţia sa, Keely Shaye

Pierce Brosnan a sărbătorit 25 de ani de relaţie cu soţia sa, Keely Shaye

Pierce Brosnan a sărbătorit 25 de ani de relaţie cu soţia sa, Keely Shaye

Pierce Brosnan a sărbătorit 25 de ani de relaţie cu soţia sa, Keely Shaye.

Actorul, unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din Hollywood, a rămăs la fel de îndrăgostit ca în prima zi de soţia sa, Keely Shaye Smith, care i-a furat inima acum 25 de ani.  

„îţi mulţumesc pentru toată dragostea, iubirea mea din ultimii 25 de ani, tot-înainte...” a postat Brosnan pe Instagram, alături de o poză în care cei doi îşi zâmbesc drăgăstos.

 

Thank you for the love my love of these past 25 years, onwards... ????❤️

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial) on

Brosnan nu şi-a ascuns niciodată afecţiunea faţă de soţia sa, cei doi fiind surprinşi de multe ori îmbrăţişându-se sau sărutându-se în public. Recent, aceştia au fost fotografiaţi într-un sărut pasional în Londra, unde actorul promova noul său film „Mamma Mia: Here We Go Again!”, iar aceştia nu îşi puteau lua ochii unul de pe celălalt.

Cuplul va sărbători din nou foarte curând, împlinind 17 ani de căsătorie pe data de 4 august. Cei doi şi-au spus jurămintele în 2001 şi au doi fii împreună, Dylan având 21 de ani, iar Paris, 17.

În 2016, actorul a declarat într-un interviu despre soţia sa: „Îi iubesc vitalitatea, pasiunea. Are o putere fără de care nu aş putea trăi. Atunci când Keely se uită la mine, devin vulnerabil”. 

Cum l-a cucerit Keely pe actorul dorit de milioane de femei? 

Keely Shaye Smith are o carieră diversă în spatele ei. De-a lungul vieţii aceasta a fost jurnalistă, producătoare, prezentatoare de televiziune, model şi actriţă.

Aceasta l-a cunoscut pe Brosnan pe o plajă în Mexic în 1994, la 3 ani după decesul fostei soţii a actorului. Aceasta se afla acolo pentru a lua un interviu cu actorul Ted Danson, însă şi-a întâlnit, în schimb, jumătatea. Keely a fost imediat captivată de prezenţa lui Pierce şi, din fericire, sentimentul a fost mutual. Cei doi au mers la prima întâlnire câteva zile mai târziu. Povestea s-a transformat repede într-una de dragoste, iar cei doi au decis să se căsătorească dupa 7 ani de relaţie, la doar o luna dupa ce primul lor fiu a fost născut.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni