Cei doi au avut emotii foarte mari, mai ales ca Pepe si-a serbat si ziua de nastere ieri. Cantaretul care a implinit 35 de ani i-a pregatit sotiei sale mai multe surprize, insa nici Raluca nu s-a lasat mai prejos. Despre ce surprize este vorba vedeti astazi, de la 17.30, La Maruta!

Rochia de mireasa a fdost facuta dupa o croiala simpla, stramta in partea de sus si ampla in cea de jos. Materialul ales este unul deosebit, fiind vorba despre o dantela frantuzeasca foarte scumpa. Mirii nu au facut rabat in ceea ce priveste rochia miresei, cheltuind in jur de 12.000 de euro numai pentru aceasta.

 Daca e sa privim in ochii miresei, se pare ca totul a iesit asa cum si-a dorit, cel putin pana in acest moment. Si mirele a fost la fel de satisfacut de ceea ce vede in fata ochilor, Pepe fiind coplesit de emotie in momentul in care si-a vazut in sfarsit aleasa in rochie de mireasa.

Pepe a vrut sa pastreze traditia si a preferat sa nu isi vada mireasa pana in ziua nuntii, insa emotia i s-a citit in ochi in momentul in care sia vazut aleasa la biserica.

 

Asa cum era de asteptat, de la nunta nu au lipsit nasii Andra si Catalin Maruta, iar cantareata a interpretat "Dragostea ramane", melodia pe care au dansat mirii la inceputul petrecerii care a avut loc dupa cununia religioasa.

 

Emotia de la ceremonia relegioasa,distractia de party, dansul mirilor pe o piesa romantica interpretata de nasa Andra, surprizele mirelui pentru mireasa si ale miresei pentru mire, pe toate vi le aratam luni, La Maruta!