• Emisiuni
  • La Măruță
  • Primele imagini cu Raluca Pascu in rochie de mireasa. Pepe nu si-a putut stapani emotiile cand a vazut-o asa

Primele imagini cu Raluca Pascu in rochie de mireasa. Pepe nu si-a putut stapani emotiile cand a vazut-o asa

Primele imagini cu Raluca Pascu in rochie de mireasa. Pepe nu si-a putut stapani emotiile cand a vazut-o asa

Ziua cea mare in care Pepe si Raluca si-au unit destinele a reunit familiile celor doi, prietenii si vedetele din showbizul autohton, care s-au adunat sa le fie alaturi celor doi in cea mai importanta zi din viata lor.

Cei doi au avut emotii foarte mari, mai ales ca Pepe si-a serbat si ziua de nastere ieri. Cantaretul care a implinit 35 de ani i-a pregatit sotiei sale mai multe surprize, insa nici Raluca nu s-a lasat mai prejos. Despre ce surprize este vorba vedeti astazi, de la 17.30, La Maruta!

Rochia de mireasa a fdost facuta dupa o croiala simpla, stramta in partea de sus si ampla in cea de jos. Materialul ales este unul deosebit, fiind vorba despre o dantela frantuzeasca foarte scumpa. Mirii nu au facut rabat in ceea ce priveste rochia miresei, cheltuind in jur de 12.000 de euro numai pentru aceasta.

 

Daca e sa privim in ochii miresei, se pare ca totul a iesit asa cum si-a dorit, cel putin pana in acest moment. Si mirele a fost la fel de satisfacut de ceea ce vede in fata ochilor, Pepe fiind coplesit de emotie in momentul in care si-a vazut in sfarsit aleasa in rochie de mireasa.

Pepe a vrut sa pastreze traditia si a preferat sa nu isi vada mireasa pana in ziua nuntii, insa emotia i s-a citit in ochi in momentul in care sia vazut aleasa la biserica.

 

Asa cum era de asteptat, de la nunta nu au lipsit nasii Andra si Catalin Maruta, iar cantareata a interpretat "Dragostea ramane", melodia pe care au dansat mirii la inceputul petrecerii care a avut loc dupa cununia religioasa.

 

Emotia de la ceremonia relegioasa,distractia de party, dansul mirilor pe o piesa romantica interpretata de nasa Andra, surprizele mirelui pentru mireasa si ale miresei pentru mire, pe toate vi le aratam luni, La Maruta!


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni