• Emisiuni
  • La Măruță
  • Pe 1 iunie, copiii vedetelor sarbatoresc Ziua Copilului in platoul La Maruta!

Pe 1 iunie, copiii vedetelor sarbatoresc Ziua Copilului in platoul La Maruta!

Pe 1 iunie, copiii vedetelor sarbatoresc Ziua Copilului in platoul La Maruta!

Joia aceasta, sarbatorim Ziua Copilului cu o editie speciala La Maruta, de la ora 15:00! 

Platoul va fi luat cu asalt de copii care au mai vizitat emisiunea de-a lungul celor zece ani de la lansare, unii au venit chiar din primele luni de viata, altii au fost aniversati aici si de cativa dintre ei s-a aflat cand inca erau in stadiul de “proiect”. Pe 1 iunie, toti vor fi sarbatoriti de Catalin Maruta, vor avea parte de foarte multe surprize, se vor juca si se vor bucura de aceasta zi impreuna cu prieteni dragi si familie. 

Pentru mine, editia de 1 iunie este ca un cadou. Un cadou si pentru tatal, si pentru copilul din mine. Este extraordinar sa primesc in platou copiii prietenilor din showbiz, copii care au crescut odata cu emisiunea. In zece ani, unii au terminat gradinita, altii au ajuns si la facultate, in functie de varsta pe care o avea fiecare cand am inceput noi. Toti isi fac parintii mandri si pentru mine este o onoare si o bucurie sa ii am alaturi intr-o editie speciala de Ziua Copilului.”, a spus Catalin Maruta.


Pe 1 iunie, de la ora 15:00, vom vedea imagini de colectie aflate de ani buni in arhiva emisiunii, ne vom aminti cum Catalin Maruta a fost pe rand bona si prieten pentru copiii din showbiz, ne vom bucura sincer si vom rade intr-o zi speciala, alaturi de cei mici. Printre invitati si copiii lor se numara Andreea Antonescu, Razvan Fodor, Ionut Iftimoaie, Petre Roman sau Willmark.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni