Pasiunea ascunsa a Madalinei, "veverita blonda" din emisiunea "La Maruta"

Pasiunea ascunsa a Madalinei, "veverita blonda" din emisiunea "La Maruta"

Madalina Petre a devenit cunoscuta ca "veverita" lui Maruta, o tipa blonda, haioasa si talentata la cantat. Putini sunt insa cei care stiu ca acesta nu este singurul talent al ei. Cantareata este pasionata de aranjamente florale si are chiar si o firma.

Nu exista femeie careia sa nu ii placa florile, insa pentru Madalina, acestea inseamna mult mai mult decat niste "obiecte" de decor. Se poate spune ca in familia ei toate doamnele au o slabiciune pentru plante si chiar au facut din asta un mod de viata.



Totul a inceput de la mama Madalinei, o profesoara respectata in Craiova. Din pasiune pentru flori, doamna Petre a urmat numeroase cursuri si usor, usor a ajuns sa realizeze aranjamente florale care pot oricand concura cu cele facute de decoratori cu ani buni de experienta.

Nici cele doua fiice, Madalina si Andreea nu s-au lasat insa mai prejos si au demonstrat ca au "mostenit" pe deplin talentul mamei lor. Asa a luat nastere firma de organizari de evenimente pe care "veverita" lui Maruta o detine impreuna cu familia ei si care se poate lauda cu o activitate destul de intensa.

"Noua ne plac foarte mult florile si cred ca de aici a pornit totul. La inceput, mama a transformat aceasta pasiune intr-un al doilea job, pentru a se putea intretine si usor, usor s-a ajuns la ceea ce avem astazi", a declarat Madalina, pentru Cancan.ro.

Pe langa nunti celebre, cum ar fi cea a Giuliei Anghelescu si a lui Vlad Huidu, Madalina si familia ei au organizat si alte evenimente cel putin la fel de spectaculoase, de care artista isi aminteste cu drag.



"La un moment dat a trebuit sa realizam cateva aranjamente florale care urmau sa 'umple' niste spatii goale. Fiecare dintre ele trebuia sa aiba 2,85 m, sa fie realizat dintr-o bucata si sa contina 30 de gladiole, 80 de trandafiri si 20 de alte flori. Au iesit spectaculos, desi a fost ceva de munca. Nu e prea simplu sa aduci la un loc 130 de flori. In plus, la acelasi eveniment, mireasa si-a dorit un buchet mai special, dintr-o specie de flori greu de lucrat: 100 de fire de Buvardia in buchetul ei", a povestit vedeta.

A salvat o nunta in ultima clipa

Si, pentru ca este firesc sa apara si astfel de momente, Madalina a avut de-a face si cu situatii mai putin dorite, dar carora le-a facut fata cu brio.

"Imi amintesc ca am reusit sa salvam un eveniment chiar in ziua desfasurarii lui, deoarece inainte cu doua ore de slujba in biserica, mirii au realizat ca cel pe care il contractasera sa se ocupe de nunta lor nu a realizat absolut nimic din ceea ce trebuia. Astfel ca, in doar doua ore, doi oameni a trebuit sa realizeze o pereche de lumanari, doua buchete de flori, 20 de aranjamente florale pentru mese si un aranjament destul de mare pentru prezidiu. S-a lucrat in cea mai mare viteza si totul a fost gata fix cu trei minute inainte ca mirii sa intre in biserica. A fost un adevarat maraton dar a meritat pentru ca a fost un eveniment cu final fericit", a mai spus Madalina, pentru Cancan.ro.

"Cere-o La Maruta!"

Catalin Maruta si echipa "La Maruta" vor sari in acest an si in ajutorul barbatilor cu o campanie menita sa impresioneze toate femeile din Romania: "Cere-o La Maruta!". Prezentatorul de la ProTV va devenit complice la cele mai originale cereri in casatorie, vine cu idei, ajuta la pregatirea intregului eveniment si, mai mult decat atat, va arata intregii tari cum a decurs totul.


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni