Totu-i pe bune la Maruta!

Stiri

Catalin Maruta sustine programul Fiecare Copil in Gradinita 26 August 2015, 08:54 / 5 comentarii

Catalin Maruta sustine programul Fiecare Copil in Gradinita

Catalin Maruta s-a alaturat programului Fiecare Copil in Gradinita, lansat de Asociatia OvidiuRo, alegand sa se implice activ in promovarea importantei educatiei prescolare in randul copiilor saraci din Romania. In calitate de sustinator al programului, Catalin va face vizite in comunitatile vizate de acest program, ii va cunoaste pe copii si pe parintii acestora si va discuta cu echipele locale. Astfel, el va sustine dreptul fiecarui copil la educatie si importanta gradinitei in formarea acestora ca membri activi ai societatii. 

Vezi cine a furat canapeaua Happylica a lui Catalin Maruta! 21 August 2015, 14:25 / 2 comentarii

Vezi cine a furat canapeaua Happylica a lui Catalin Maruta!

Poate cel mai important personaj din emisiunea lui Maruta, canapeaua Happilica a fost la un pas de a fi furata din platou!

Portretul de familie care a strans peste 50 000 de like-uri in timp record. Ce imagine a publicat Catalin Maruta 17 August 2015, 12:48 / 2 comentarii

Portretul de familie care a strans peste 50 000 de like-uri in timp record. Ce imagine a publicat Catalin Maruta

Andra si Catalin Maruta au devenit parintii unei fetite pe data de 23 iulie, iar fanii au aflat imediat aceasta veste si s-au bucurat imediat de primele imagini cu micuta Eva Ioana Maria.

Reactia lui Catalin Maruta 22 Iulie 2015, 13:16 / 62 comentarii

Reactia lui Catalin Maruta

Iata ce a declarat Catalin Maruta dupa emisiunea de ieri:

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce "Vorbeste lumea", din 13 iulie, la ProTV 11 Iulie 2015, 09:39 / 2 comentarii

Vica, Sore, Nadine si Razvan ne spun despre ce "Vorbeste lumea", din 13 iulie, la ProTV

Din 13 iulie, de luni pana vineri, va puteti face siesta de dupa amiaza in fata micului ecran ca sa aflati, de la ProTv, despre ce "Vorbeste Lumea".

Imagini in exclusivitate de la nunta Jesicai Zamfir, luni, La Maruta, de la 17:30! 22 Mai 2015, 11:38 / 4 comentarii

Imagini in exclusivitate de la nunta Jesicai Zamfir, luni, La Maruta, de la 17:30!

Castigatoarea sezonului patru MasterChef, Jesica Zamfir, se pregateste de nunta. Mai este foarte putin pana la fericitul eveniment, care va avea loc duminica aceasta, iar Jesica impreuna cu viitorul sau sot, Stefan, au avut o saptamana incarcata cu pregatiri, repetitii, probe si degustarea meniului, care va fi demn de un castigator MasterChef. Cei doi indragostiti au o relatie de aproape 11 ani, dar au existat intotdeauna alte prioritati si au amanat de fiecare data momentul nuntii. Cu toate ca au fost mereu ca o familie, avand si un copil impreuna, Jesica si-a dorit sa imbrace rochia de mireasa si sa aiba parte de un eveniment fastuos alaturi de familie si prieteni.

"Moves like Jagger", hitul care a facut senzatie in intreaga lume, interpretat de Veveritele lui Maruta 18 Mai 2015, 11:06 / 1 comentarii

"Moves like Jagger", hitul care a facut senzatie in intreaga lume, interpretat de Veveritele lui Maruta

"Zambeste Romania" este o campanie care ii indeamna pe oameni sa aiba grija de dantura lor si le ofera sfaturi pentru o igiena orala corecta.

"Acasa", hitul care a facut senzatie in Romania, interpretat de Veveritele lui Maruta 11 Mai 2015, 14:10 / 2 comentarii

"Acasa", hitul care a facut senzatie in Romania, interpretat de Veveritele lui Maruta

"Zambeste Romania" este o campanie care ii indeamna pe oameni sa aiba grija de dantura lor si le ofera sfaturi pentru o igiena orala corecta.

Veveritele te indeamna sa zambesti. Versurile care iti vor face ziua mai frumoasa 04 Mai 2015, 17:03 / 1 comentarii

Veveritele te indeamna sa zambesti. Versurile care iti vor face ziua mai frumoasa

"Zambeste Romania" este o campanie care ii indeamna pe oameni sa aiba grija de dantura lor si le ofera sfaturi pentru o igiena orala corecta.