• PRO TV
  • (P) Despre ce aliment minune se tot vorbeste?

(P) Despre ce aliment minune se tot vorbeste?

(P) Despre ce aliment minune se tot vorbeste?

Folosindu-se de nume ale unor specialisti celebri din nutritie, fitness si frumusete, un site lansat saptamana aceasta avanseaza ipoteza ca ar exista un aliment minune pentru sanatate.

Doctorul in medicina sportiva Alin Popescu, instructorul de fitness Cori Gramescu sau make up artist-ul Mirela Vescan sunt doar o parte din personajele prezente pe site. 

Intentia noastra este de a initia o discutie serioasa si personala. Acest aliment despre care vreau sa vorbim exista, asa ca de ce sa nu ne bucuram de beneficiile sale pentru sanatate?” a declarat Alin Popescu, contactat special in legatura cu acest subiect. 

Exista un numar mai mare de alimente recomandate datorita proprietatilor benefice pentru sanatate, insa este interesant de aflat pentru care dintre acestea s-au reunit atatia specialisti. Site-ul in cauza ofera vizitatorilor posibilitatea de a-si face programari la acestia prin intermediul unui filmulet interactiv si, din cate se pare, toata lumea primeste programari pentru saptamana viitoare.

Puteti afla chiar dumneavoastra mai multe despre acest subiect accesand www.alimentulminune.ro!

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni