• Emisiuni
  • La Măruță
  • Otilia Bilionera se mărită cu noul iubit, pe care îl știe de doar 7 luni. „Am rochia de mireasă”

Otilia Bilionera se mărită cu noul iubit, pe care îl știe de doar 7 luni. „Am rochia de mireasă”

Otilia Bilionera se mărită cu noul iubit, pe care îl știe de doar 7 luni. „Am rochia de mireasă”

Viață ca un tăvălug pentru Otilia Brumă, Bilionera pentru fanii muzicii ei. Fosta concurentă de la FERMA – Un nou început se mărită cu un tânăr om de afaceri pe care l-a cunoscut doar acum 7 luni.

Nu vrea să-I dezvăluie identitatea, dar Otilia Bilionera susține că logodnicul ei o face deja fericită. Fosta concurentă de la FERMA – Un nou început a acceptat cererea în căsătorie a iubitului ei, pe care îl cunoaște de doar 7 luni. Aproape jumătate din această perioadă a petrecut-o la Ferma, deci putem spune îl cunoaște de doar 3-4 luni. 

„L-am cunoscut la o petrecere în septembrie, anul trecut, la un prieten din România. Am ținut legătura, am vorbit la telefon, am mai ieșit în oraș. Mi-a dedicat toată noaptea o piesă – Maroon 5: Girls like you”, a spus Otilia Bilionera, în emisiunea La Măruță.

Bărbatul care a ajuns la inima Otiliei are 28 de ani și e om de afaceri. I-a oferit inelul de logodnă de ziua ei, pe 13 iunie, după un concert susținut de artistă în Turcia.

„Imediat după ce am terminat concertul, împreună cu echipa noastră am zis să ne retragem în cameră, iar în drumul nostru spre cameră a început să-mi spună dacă sunt pregătită pentru o viață cu el. Și, dintr-o dată, mi-a zis: Ce mai așteptăm? Și a scos inelul; toată echipa era ascunsă după perdele. Nu am plâns, însă a fost un moment foarte special”, a spus Bilionera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Otilia Official (Bilionera) (@otilia.official) on

Otilia Bilionera: „Buchetul pe care l-am prins la cununia lui Brigi mi-a adus noroc”

Otilia nu crede în superstiții, însă acum are un motiv să o facă. „Cred că buchetul pe care l-am prins la cununia lui Brigi mi-a adus noroc”, a declarat Bilionera, care nu a stabilit încă data nunții.

Cu toate acestea are deja rochia de mireasă, pe care a primit-o în dar la un concert pe care l-a susținut în Turcia. Află din video-ul de mai jos cine i-a făcut cadou o rochie de mireasă în Turcia!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni