Olimpia Melinte, dezvăluiri inedite despre soțul ei: "Ne-am cunoscut în clasa a noua"

25 Ianuarie 2019, 18:08


	Olimpia Melinte, dezvăluiri inedite despre soțul ei: "Ne-am cunoscut în clasa a noua"
Autor: Ionela Lupu

Invitată în cadrul emisiunii La Măruță, Olimpia Melinte, actrița principală din serialul VLAD, a oferit detalii despre superproducția ce se va difuza în curând la PRO TV. De asemenea, aceasta a vorbit și despre cariera sa artistică, despre căsnicie și viitoarele proiecte pe care le va avea.

Olimpia Melinte va interpreta un rol extrem de provocator, personajul ei intitulându-se Eliza. O tânără frumoasă și atrăgătoare, inteligentă și duplicitară. Iubirea vieții lui Adrian / Vlad (interpretat de Adi Nartea), aceasta va fi, parțial, vinovată pentru condamnarea și aruncarea în închisoare a acestuia. 

Încă de mică, Olimpia Melinte și-a dorit să devină actriță. Și cum orice ce vis devine realitate, în momentul de față, aceasta se bucură de un real succes, fiind apreciată cu multe premii. 

Povestea de dragoste dintre ea și soțul ei a început încă din liceu și de atunci sunt de nedespărțit: "Ne știm din fragedă pruncie. Eram la liceu, ne-am cunoscut în clasa a 9-a. Am zis el e, dar am zis îl las, să-mi trăiesc și eu adolescența. În clasa a 12-a am mers și am spus: Constantin, imi placi".


Continuarea, aici:

Pe Olimpia Melinte o puteți vedea în curând la PRO TV, alături de Adi Nartea, Andrei Aradits, Bebe Cotimanis sau Diana Sar. 
Vezi episoade in intregime pe

ȘTIRI SIMILARE

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO