• PRO TV
  • Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ”Acum 10 minute, era viu”

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ”Acum 10 minute, era viu”

Oana Lis, despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: ”Acum 10 minute, era viu”

Oana Lis a venit la emisiunea ”La Măruță” pentru a vorbi despre noua ei pasiune, dar și despre relația cu soțul ei, Viorel Lis.

Invitată la emisiunea de la PRO TV, Oana Lis a spus că soțul ei, Viorel Lis, se simte câteodată mai bine, câteodată mai rău: ”Depinde de zile. Acum 10 minute, era viu. L-am sunat chiar înainte de emisiune. Știi că am simțul umorului și că îmi place să glumesc, dar a fost o perioadă grea”.

Citește și: Raluca Podea, fosta logodnică a lui Pastramă, despre Brigitte: ”S-a vândut ieftin. Este mai bătrână decât Biblia

Oana Lis mărturisește că soțul ei a avut parte de multe spitalizări, că au fost momente în care nu mai vorbea și nici măcar nu o mai recunoștea. ”A trebuit să mă întăresc eu”.

La rândul ei, din cauza situației de acasă, Oana Lis a suferit de atacuri de panică în repetate rânduri. Acum, de când este studentă la Psihologie, a învățat să și le controleze. ”Ai impresia că mori, în fiecare zi mă duceam la Urgență. Nu mai voiau să mă mai primească acolo”.

Oana Lis spune că l-a ajutat și pe Viorel acum, de când urmează cursurile Facultății de Psihologie. ”Se simțea rău într-o seară, am vorbit cu el vreo 20 de minute și mi-a spus că se simte mai bine, că se duce să se uite la un meci.” Despre pasiunea lui Lis pentru păcănele, Oane încearcă o explicație: ”E normal să aibă o preocupare, la vârsta lui, ce vrei să facă?”.

Oana Lis mărturisește că acum se simte mai acut diferența de vârstă între ei. ”Este o diferență de 36 de ani. Eu nu aș recomanda o diferență mai mare de 10 ani între parteneri. Pot eu să întorc timpul înapoi?”

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni