O centralista a fost condamnata la inchisoare dupa ce a inchis intentionat apelurile de urgenta

19 Aprilie 2018, 15:41


	O centralista a fost condamnata la inchisoare dupa ce a inchis intentionat apelurile de urgenta

O fosta operatoare a serviciului de urgenta din Houston, Texas, a fost gasita vinovata pentru suspendarea intentionata a apelurilor de urgenta primite.

Crenshanda Williams, in varsta de 44 de ani a primit o sentinta de 10 zile in inchisoare si 18 luni de probatiune pentru ca nu a raspuns mai multor apeluri telefonice care anuntau urgente.

Femeia a fost angajata timp de 18 luni, timp in care a respins sute de apeluri cu privire la jafuri, depasirea vitezei legale sau crime. Faptele operatoarei au iesit la iveala datorita unui sistem de supraveghere care monitorizeaza angajatii si modul in care raspund apelurilor. 

Intrebata de ce a facut acest lucru, fosta angajata a socat autoritatile cu raspunsul dat. Femeia a declarat ca pur si simplu nu avea chef sa vorbeasca cu nimeni cateodata, asa ca a ales sa inchida.

"Cetatenii se bazeaza pe numarul de urgenta in momentele critice, atunci cand au nevoie disperata de ajutor. Cand un angajat public tradeaza increderea comunitatii si incalca legea, avem responsabilitatea sa luam masuri", a declarat procurorul Lauren Reeder cu privire la cazul femeii.

 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO