• PRO TV
  • Nu știi care-i mama și care-i fiica. Vanessa Paradis și Lily Rose Depp par surori gemene la vârsta de 19 ani

Nu știi care-i mama și care-i fiica. Vanessa Paradis și Lily Rose Depp par surori gemene la vârsta de 19 ani

Nu știi care-i mama și care-i fiica. Vanessa Paradis și Lily Rose Depp par surori gemene la vârsta de 19 ani

Actriță și model de talie internațională, Lily Rose calcă pe urmele mamei sale, Vanessa Paradis. La cei 19 ani ai săi, Lily amintește de Vanessa la începuturile carierei ei în modeling. Uite ce bine seamănă cele două!

Lily Rose Depp e fiica Vanessei și a starului american Johnny Depp. S-a lansat în muzică în anul 2000, dar a abandonat-o pentru a se dedica filmului și modelingului. La 19 ani are deja apariții strălucitoare în cele mai cunoscute reviste de specialitate. Dincolo de aspetul fizic, cele două seamănă și în ceea ce privește modul în care și-au început cariera în industria frumuseții. Mama și fiica au debutat în acest domeniu pozând pentru aceeași casă de modă, cu sediul la Paris.

După despărțirea părinților ei, în 2012, Lily Rose s-a împărțit între cei doi, făcând adesea naveta între SUA și Franța. Cu toate acestea, a mărturisit că se simte mult mai bine în țara natală, alături de mama ei. Cu care seamănă și din alt punct de vedere. Amândouă au abandonat liceul pentru a-și vedea de carieră. Vanessa a renunțat la studii la vârsta de 16 ani, fiica ei – la vârsta de 17 ani. Într-un interviu acordat în august 2016, fiica Vanessei Paradis a explicat de ce a luat această decizie.

„Să fiu actriță este ceea ce mi-am dorit dintotdeauna și acum vreau să muncesc mult în direcția asta. În timp ce lucram pentru La Danseuse și Planetarium în Paris mi-am dat seama că este imposibil să urmez o carieră în actorie și să merg la cursuri și să-mi fac temele. Sunt decisă să devin actriță și nu vreau să-mi pierd timpul scriind după dictare și să stau într-o sală de clasă”, spunea Lily Rose. Și, se pare, a obținut ce și-a dorit.

 

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

La 45 de ani, mama lui Lily Rose pleacă în luna de miere. Actrița și cântăreața franceză Vanessa Paradis s-a căsătorit cu regizorul Samuel Benchetrit, după o relație de 14 ani cu starul american Johhny Depp. În ciuda faptului că nu a ajuns în fața altarului cu Johnny Depp, actrița a făcut cu acesta doi copii: Lily Melody Rose și John Jack Christopher III (16 ani).

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni