• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate: ”Soția a aflat rezultatele pe telefon”

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate: ”Soția a aflat rezultatele pe telefon”

Nicușor Dan, noul primar general al Capitalei, declarații în exclusivitate: ”Soția a aflat rezultatele pe telefon”

Nicușor Dan este noul primar general al Capitalei, în urma alegerilor de pe 27 septembrie. Acesta a intrat în direct în emisiunea La Măruță și a dezvăluit ce a făcut imediat după aflarea rezultatelor.

Ieri, românii au votat! A fost o zi a alegerilor locale, o zi în care fiecare cetățean cu drept de vot și-a putut exprima părerea și a putut decide pe cine își dorește în fruntea Primăriilor și a Consiliilor Locale! În București, cel care i-a convins pe votanți că merită încrederea lor și titlul de Primar este Nicușor Dan! 

Astăzi, în cadrul emisiunii La Măruță, Nicușor Dan a intrat în direct și a povestit despre emoțiile prin care a trecut ieri, cât aștepta rezultatele votului. El a recunoscut că nu a reușit să doarmă foarte mult deoarece seara și-a împărțit-o între sediile celor două partide care l-au susținut și întâlnirile cu voluntarii care l-au ajutat pe tot parcursul campaniei. 

Întrebat despre modul în care a reacționat soția lui, noul primar nu s-a ferit să admită că aceasta nu era lângă el când a primit cifre exit poll-ului: ”Soția a aflat rezultatele, pe telefon, în mașină, cât fetița dormea”. El a explicat faptul că pentru a le proteja, acestea nu au stat toată ziua lângă el la sediul de campanie, ci au mers la rude. 

Sunt probleme care s-au acutizat. Lucrul cel mai important pentru noi este ca oamenii să înțeleagă că Primăria lucrează pentru ei”, a declarat Nicușor Dan la capătul unei discuții sincere despre viață și alegeri! 

Tot în cadrul ediției de astăzi, Cătălin a intrat în direct și cu Elena Lasconi, fosta colegă a echipei Știrilor PRO TV, care a reușit să câștige încrederea alegătorilor din Câmpulung Muscel și a câștigat titlul de Primar pentru următorii 4 ani. Aceasta a împărtășit, cu emoție în glas, că are planuri mari pentru a demonstra că orașul ei natal este unul cu mare potențial!

Totodată, a recunoscut că din cauza multelor mesaje primite și a telefoanelor, nu a reușit să stea mai mult la povești cu fiica ei, stabilită în Franța. 

Rămâneți aproape de emisiunea La Măruță în fiecare zi, de la ora 15:00 pentru cele mai interesante și de actualitate informații din lumea mondenă și socială din România! 

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni