• PRO TV
  • Nicole Cherry si Lidia Buble s-au “inarmat” pentru cea mai mare Bataie cu Apa!

Nicole Cherry si Lidia Buble s-au “inarmat” pentru cea mai mare Bataie cu Apa!

Nicole Cherry si Lidia Buble s-au “inarmat” pentru cea mai mare Bataie cu Apa!

Maine are loc cel mai cool eveniment al verii organizat de PRO FM. Pe 10 august te asteptam incepand cu ora 15.00 in Parcul Tineretului, intrarea sincai la cea mai mare Bataie cu Apa din Romania.

DJ-ii PRO FM si cele doua vedete, Nicole Cherry si Lidia Buble, care vor canta in cadrul evenimentului, s-au antrenat temeinic pentru Bataia cu Apa. Cele doua au pregatit artileria grea si se declara nerabdatoare sa dea startul distactiei!

“Numar zilele pana la Bataia cu Apa organizata de PRO FM! Va astept pe toti sa ne distram, sa cantam si mai ales sa ne batem cu apa”, a declarat Lidia Buble in cadrul matinalului PRO FM prezentat de Greeg si Onuc.

De trei ani PRO FM este liderul distractiei, organizand cele mai tari batai cu apa, in cele mai mari orase din tara: Bucuresti, Constanta, Brasov si Arad. Anul acesta, toti ascultatorii PRO FM sunt invitati sa ajute la doborarea recordului de la editia precedenta, unde nu mai putin de 2.000 de bucuresteni s-au batut cu apa in Parcul Tineretului. 

Te asteptam alaturi de Lidia Buble, Nicole Cherry si DeMoga Music cu 2000 de pistoale cu apa gratis! Totul se intampla pe maine, in Parcul Tineretului, incepand cu ora 15:00.

Alatura-te evenimentului la adresa: https://www.facebook.com/events/268586879998828/. 

Eveniment organizat cu sprijinul Primariei Municipiului Bucuresti, sustinut de Rosal. Partener al evenimentului: Apa Nova Bucuresti.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni