• PRO TV
  • Nicole Cherry incearca un nou look. Fanii, izbiti de asemanarea artistei cu Antonia

Nicole Cherry incearca un nou look. Fanii, izbiti de asemanarea artistei cu Antonia

Nicole Cherry incearca un nou look. Fanii, izbiti de asemanarea artistei cu Antonia

Dupa ce si-a surprins fanii cu o noua schimbare de look, Nicole Cherry si-a schimbat stilul vestimentar si adopta tinute care le-au amintit prietenilor virtuali ai artistei de stilul casual al Antoniei.

"Ciresica" este in plina ascensiune muzicala, este implicata intr-o multime de proiecte, iar faptul ca incearca pe cat ii permite varsta sa tina pasul cu moda, nu face decat sa ii incante si mai mult pe prietenii sai virtuali.

 

In imaginile postate de vedeta, fanii au fost mai mult decat surprinsi de asemenarea dintre Antonia si Nicole, iar cei mai multi i-au transmis pustoaicei ca este frumoasa chiar si atunci cand se stramba.

 

Nicole Cherry este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din tara, iar inca de cand s-a lansat, pustoaica i-a uimit pe toti cu increderea ei si cu ambitia pe care poseda.

De curand, un apropiat al artistei a marturisit ca cea mai mare dorinta a vedetei este sa castige un premiu Grammy pana la varsta de 20 de ani, lucru care nu pare extrem de departe din simplul motiv ca este una dintre cele mai indragite cantarete de la noi din tara. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni