• PRO TV
  • Nick Jonas si Priyanka Chopra, primele declaratii despre relatie

Nick Jonas si Priyanka Chopra, primele declaratii despre relatie

Nick Jonas si Priyanka Chopra, primele declaratii despre relatie

In ciuda faptului ca sunt doar prieteni, cei doi au defilat impreuna pe covorul rosu de la Met Gala.

Zvonurile cu privire la relatia dintre Nick Jonas si Priyanka Chopra s-au concretizat datorita faptului ca au fost surprinsi impreuna de nenumarate ori in Los Angels. Cantaretul in varsta de 25 de ani si fotomodelul international au o relatie, conform surselor de peste ocean, care afirma: “Se intalnesc si le sta foarte bine impreuna. Sunt indragostiti unul de celalalt.”.

Diferenta de varsta dintre cei doi este de 10 ani, insa acest fapt nu reprezinta un impediment. Cei doi au petrecut zilele libere impreuna, mergand la “Frumoasa si Bestia” de la Hollywood, iar apoi la un joc de al echipei LA Dodgers. Si acestea nu sunt singurele momente in care cei doi au fost surprinsi impreuna, de catre paparazzi. Cuplul introvertit a fost surpins si la o petrecere pe un yacht, la inceputul saptamanii.

 

First Monday in May. #metgala

A post shared by Nick Jonas (@nickjonas) on

Surse din interiorul grupului sau de prieteni afirma ca: “Sunt nedespartiti. Si-au petrecut intreaga vacanta impreuna!” 

 

????????

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

In timpul unui show TV de peste ocean, modelul a fost intrebat daca se intalneste cu Nick Jonas, iar raspunsul femeii a fost peste nivelul asteptarilor: “Amandoi purtam tricouri de la acelasi brand si am decis sa mergem impreuna la meciul echipei LA Dodgers. Nu l-am intrebat cati ani are! Serios, e de 11 ani diferenta dintre noi? Nu stiam!”

Priyanka Chopra a declarat, de asemenea, in cadrul aceluiasi show TV: “Stateam la aceeasi masa si ne cunosteam, apoi el m-a intrebat daca vreau sa mergem impreuna si am acceptat. Asa am inceput sa vorbim.”
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni