• Emisiuni
  • La Măruță
  • Nadine, pregătiri pentru bacalaureat la 44 de ani. ”Voi da la Facultatea de Psihologie”

Nadine, pregătiri pentru bacalaureat la 44 de ani. ”Voi da la Facultatea de Psihologie”

Nadine a fost invitată astăzi în emisiunea La Măruță, unde a povestit despre decizia ei de a-și relua studiile, la 44 de ani. Prezentatoarea se pregătește intens pentru cele trei materii pe care le-a ales la BAC: limba română, istorie și sociologie. 

”Sunt foarte pregătită, pentru că doar asta fac- învăț”, mărturisește Nadine. ”Dar am emoții, mă trezesc în timpul nopții și mă întreb ce fac dacă pic bac-ul, exact cu temerile adolescentului, a mai adăugat prezentatoarea. Nadine nu se oprește aici și dorește să dea admitere apoi la Facultatea de Psihologie sau Biologie.

La un moment dat, discuția a luat o întorsătură mai amuzantă. Nadine l-a făcut să râdă pe Cătălin Măruță, după ce i-a povestit că îl visează constant și nu-și poate explica de ce. 

Am un vis obsesiv cu Măruță. Cred că sunt în al patrulea an și a trebuit să-i mărturisesc lui Apostolescu (soțul). A trebui să-i recunosc, pentru că uneori vin în bucătărie într-un anume fel și el zice: Iar l-ai visat pe Măruță!

Este jenant...N-ai idee cum este să-i explici bărbatului de ce ai un vis obsesiv cu Măruță, în care fugi prin lume, faci tunel prin grădină, ca să ieși, să fugi cu Măruță. ”

Urmărește mai multe detalii în materialul video de mai sus. 


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni