• PRO TV
  • Monica Bârlădeanu se alătură campaniei Let's do it Romania!

Monica Bârlădeanu se alătură campaniei Let's do it Romania!

Monica Bârlădeanu se alătură campaniei Let's do it Romania!

Vedetele PRO TV se alătură campaniei Let's do it România. Monica Bârlădeanu și Amalia Enache și-au arătat sprijinul pentru cel mai curajos proiect de curățenie la nivel internațional. 

Numeroase vedete și-au arătat interesul pentru cea mai mare campanie de curățare a planetei la nivel mondial. Monica Bârlădeanu s-a alăturat și ea campaniei, prin care îndeamnă românii să meargă la curățenie. 

România este cea mai mare ţară din comunitatea “Let’s Do It, World!” care a organizat o acțiune de curăţenie la nivel național.

"Eu una îmi doresc o țară mai curată. Dacă nici ție nu ți-e lene să pui osul la treabă, atunci înscrie-te" au fost cuvintele de îndemn ale vedetei. Pe 15 septembrie se va desfășura cea mai mare acțiune la nivel mondial de curățare a planetei care se petrece în peste 80 de state și promite să aducă o reală schimbare.

România este un model de succes pentru alte țări din proiect!

Țara noastră a fost sursa mai multor inițiative locale fiind preluate și la nivel internațional, precum aplicațiile create de echipa de IT sau diferite strategii de project management, logistică sau comunicare, folosite acum și în alte țări.

România se implică, pentru că ne dorim o țară curată! Fii și tu voluntar și înscrie-te aici  

Acest proiect are că misiune convingerea şi mobilizarea cetăţenilor şi autorităţilor de a lua parte la cea mai mare iniţiativă de curăţare a României de gunoaie.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni