• PRO TV
  • Moment emoționant în culise! De cine au fost vizitați Jay-Z și Beyonce în turneul lor

Moment emoționant în culise! De cine au fost vizitați Jay-Z și Beyonce în turneul lor

Moment emoționant în culise! De cine au fost vizitați Jay-Z și Beyonce în turneul lor

Aflați în mijlocul turneului lor, "On the Run", Jay-Z și Beyonce au fost vizitați de fiul lui DJ Khaled, Ashad, și a început să îmbrățișeze pe toată lumea.

La concertul de duminică seara, fiul lui DJ Khaled, Asahd a oferit un moment foarte emoționant. Micuțul a îmbrățișat pe toată lumea creând o atmosferă foarte fericită în culise. Jay-Z și Beyonce au fost și ei prezenți si-au erau foarte încântați de ce se întâmpla. 

 

#Beyonce x #Jayz got a visit from the #BossBaby, #AsahdKhaled during their #OTR stop ???????????????????????? . ______ #Video #PressPlay #Bey #BeyHive #Beyoncé #QueenBey #Jay #Jigga #TheCarters #OnTheRun #OnTheRunTour #OnTheRun2 #OTRII #DJKhaled #Khaled #BabyBoy #BabyLove

A post shared by Logg (@loggmax) on

Pentru spectacolul de dumincă seară, cei doi s-au asortat. Jay-Z purta un costum de culoare albă, în timp ce Beyonce avea o costumație de culoare albă cu niște ghete foarte înalte. Zvonurile spun că cei doi se pregătesc pentru nașterea  altui copil. 
 


Beyoncé şi Jay-Z, unul dintre cele mai fermecătoare cupluri din lumea muzicii, susţin împreună turneul mondial care ar putea include unele dintre cele mai profitabile concerte din acest an.

Acest turneu are 36 de concerte, iar cei doi artiști vor traversa Europa. Turneul se va încheia în Canada, pe 2 octombrie la Vancouver. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni