• Emisiuni
  • La Măruță
  • Moment emoționant. De ziua lui, Andrei Leonte și-a văzut părinții din Italia prin apel video

Moment emoționant. De ziua lui, Andrei Leonte și-a văzut părinții din Italia prin apel video

Părinții lui Andrei Leonte locuiesc în Italia, iar astăzi, de ziua artistului, aceștia pot fi alături de el doar prin mediul virtual. Andrei Leonte împrună cu familia au intrat în direct în emisiune La Măruță, prin Skype. Andrei a povestit cum face față departe de părinții lui în această perioadă. 

Evident, mă urc pe pereți când știu că părinții mei sunt în Italia. Îmi doresc să îi am alături de mine, dar cel mai bine este ca ei să se adăpostească acolo unde sunt acum.”

Andrei Leonte este singur acasă de ziua lui, dar nu și în mediul online. Artistul nu cere cadouri de ziua lui, dar vrea să ofere el un mesaj foarte important pentru cei de acasă.

Încerc să adun bănuți cu ajutorul celor de la Dăruiește Viață pentru cadrele medicale care luptă în linia întâi pentru noi. Îi putem ajuta, în primul rând, prin faptul că stăm acasă și nu ne îmbolnăvim. Pe de altă parte, pentru că știu că mulți sunt dezamăgiți că nu îmi pot face cadouri de ziua mea, am simțit că este prilejul perfect să le cer oamenilor să doneze pentru cadrele medicale. Vă aștept live pe pagina mea de facebook, unde puteți dona. Chiar și 10 lei sunt absolut perfecți. Doar ajuntându-ne unii pe alții putem trece peste aceste momente critice.”

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni