• PRO TV
  • Mistah White (Radu Deac) abia așteaptă să cânte cot la cot cu concurenții

Mistah White (Radu Deac) abia așteaptă să cânte cot la cot cu concurenții

Mistah White (Radu Deac) abia așteaptă să cânte cot la cot cu concurenții

Anul trecut a fost unul bun pentru Radu Deac aka Mistah White. A ajuns în semifinală la Românii au talent, apoi a scos un album cu 15 piese. Ce așteptări are la Cântă acum cu mine.

La cei 30 de ani ai săi, Mistah White se bucură ca un adolescent în fața unui proiect muzical de anvergura show-ului Cântă acum cu mine. Artistul ne-a mărturisit că abia așteaptă să-i cunoască pe primii concurenți și să le asculte poveștile. 

Abia aștept să-i ascult pe toți concurenți și să cânt împreună cu ei! Îmi doresc să găsesc voci puternice de rock și flow-uri de rap nebune, însă, indiferent de genul muzical abordat, trebuie să fiu impresionat de performance-ul concurenților. Cât despre emisiune în sine, consider că are toate ingredientele necesare unui show PRO TV de succes”, spune artistul, care în primăvara anului trecut a impresionat juriul de la Românii au talent după ce a cântat o melodie în 22 de limbi. Iată prestația lui de atunci!

Mistah White se consideră onorat de invitația de a face parte din rândul celor 100 de specialiști în muzică la Cântă acum cu mine și are vorbe bune despre ei.

„Sunt bucuros să fac parte dintr-o echipă atât de frumoasă și de diversă. Cei 100 sunt minunați si împreună trăim o experință cu adevărat unică. Pot spune că acest proiect este o trăire specială, o emoție ce trece dincolo de platou, de zidul celor o sută și de camerele de filmat, formând un pod al prieteniei, al recunoștiinței și al muzicii.

Care e prima melodie care îți vine în minte și care te face să dansezi încă de la primele acorduri? Are o poveste piesa asta?

Smells Like Teen SpiritNirvana. De fiecare dată când aud primele acorduri ale piesei tresar de bucurie și îmi aduc aminte de primele concerte rock din adolescență, de absențe, de iubiri și de ani de liceu. Pe piesa asta am făcut headbang (am dat din cap) și moshpit/pogo (îmbrânceală), am sărit și am cântat de când am descoperit-o... un fel de dragoste la prima audiție”. 

Ce vei puncta? Vocea, energia, ritmul sau prezența scenică în ansamblu?

„Voi puncta atitudinea din spatele ritmului, emoția din care purcede vocea și energia ce alimentează prezența scenică. Practic, pe lângă evaluarea execuției propriu-zise, voi analiza și filosofia artistică a concurenților. Va fi distractiv!”

Unii dintre concurenți nu vor merge mai departe în acest show, poate și din cauza ta. Ce sfaturi ai pentru cei care nu vor obține un punctaj suficient pentru a-i propulsa în finală?

„Într-adevăr, emoțiile își vor spune cuvântul, atât pentru concurenți, cât și pentru juriu, iar asta ne oferă răspunsul: noi, ca artiști, suntem responsabili de emoțiile noastre și ale celor din jur, de emoțiile publicului ori cele ale unui juriu. Continuă să înveți, să repeți, să crezi și să trăiești din toată inima. Noi, jurații, vrem să dansăm, să ne bucurăm și să cântăm cu tine. Hai și tu, cu toată inima și CÂNTĂ ACUM CU MINE!!!”

Intră în comunitatea noastră de Facebook și Instagram ca să afli în timp real tot ce e nou!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni