• PRO TV
  • Minunile exista, iar dragostea poate invinge orice. Sotia lui MIchael Schumacher, Corinna, singura cu care pilotul comunica

Minunile exista, iar dragostea poate invinge orice. Sotia lui MIchael Schumacher, Corinna, singura cu care pilotul comunica

Minunile exista, iar dragostea poate invinge orice. Sotia lui MIchael Schumacher, Corinna, singura cu care pilotul comunica

Michael Schumacher se afla in spital, de la sfarsitul anului trecut, dupa ce s-a accidentat grav la schi. De curand, insa pilotul de formula 1 si-a revenit din coma, iar singura voce pe care o recunoaste estea cea a sotiei lui Corinna.

Alaturi de marele sportiv, in toata aceasta perioada, s-au aflat Corinna si cei doi copii ai cuplului. Michael si Corinna sunt casatoriti de 18 ani, iar cunoscutii sustin ca relatia dintre cei doi este una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din lumea mondena.

Corinna a evitat iesirile in public, presa scriind despre ea ca este poate cea mai discreta sotie a unui sportiv celebru. Se ocupa de educatia copiilor si duce o viata modesta. Una din putinele ocazii in care Corinna a dat o declaratie a fost cu ocazia retargerii lui Michael Schumacher din cursele de Formula 1. Atunci a recunoscut usurata cat de mult se bucura ca sotul ei a scapat nevatamat din intrecerile sportive, marturisind ca de multe ori a fost pe cale sa lesine de emotie, scrie protv.magazin.

Imediat dupa prima operatie, care a avut loc la scurt timp dupa ce a fost adus la spital, Corinna i-a dus sotului sau amuleta norocoasa a acestuia, pe care marele pilot o folosea la fiecare cursa. Amuleta, alcatuita din ceramica, i-a fost daruita lui Schumacher chiar de ea, dupa ce s-au casatorit, fiind inscriptionata cu initialele membrilor familiei.

Schumacher este un luptator, iar sotia lui Corinna demonstreaza ca e la fel ca el. Merge de aproape 6 luni la spital si il implora sa se trezeasca. Daca timp de 169 de zile nu a primit un raspuns, acum Schumacher a dat semne de viata si a comunicat cu ea, semns ca dragoste invinge. Fostul campion inca nu vorbeste, dar comunica cu ajutorul ochilor. Cateodata respira singur, fara ajutorul aparatelor.

Pilotul inca nu poate vorbi, dar raspunde la vocile din jurul lui, mai ales la cea a sotiei sale. "Vorbeste limbajul inimii", scrie Bild, cel mai important si mai citit ziar din Germania. 

Michael Schumacher, in varsta de 44 de ani, a castigat de sapte ori titlul mondial la Formula 1. El si-a mai adjudecat de-a lungul carierei 91 de Mari Premii in 307 participari si s-a retras din activitate in 2012. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni