• Emisiuni
  • La Măruță
  • Minune de Paste: Catalin Maruta a strans peste 160.000 de euro in timp record pentru Luca, un copil cu dizabilitati!

Minune de Paste: Catalin Maruta a strans peste 160.000 de euro in timp record pentru Luca, un copil cu dizabilitati!

Minune de Paste: Catalin Maruta a strans peste 160.000 de euro in timp record pentru Luca, un copil cu dizabilitati!

Catalin Maruta a reusit sa convinga zeci de mii de oameni sa infaptuiasca de Paste o minune pentru un copil extraordinar - Luca Gabriel Oprea isi va putea cumpara protezele de care are nevoie toata viata. Baietelul de 1 an si 8 luni s-a nascut fara picioare si fara o mana, desi medicii ii asigurasera pe parinti in timpul sarcinii ca bebelusul este perfect sanatos si se dezvolta normal. 

Cazul a impresionat telespectatorii emisiunii La Maruta si, astfel, pentru el s-a strans in timp record, numai 24 de ore, o suma incredibila: 166.512 de euro, bani obtinuti in urma celor 83.256 de sms-uri trimise! Din acesti bani, parintii ii vor putea cumpara lui Luca protezele de care are nevoie anual, dar nu numai. Din cauza dizabilitatii, Luca are nevoie ca locuinta in care traieste sa fie adaptata nevoilor lui, de o bona permanenta si de servicii medicale specializate. 

"Sunt extrem de bucuros ca oamenii s-au mobilizat si au fost alaturi de noi pentru a-l ajuta pe acest micut. In doar 24 de ore, am reusit sa strangem peste 160.000 de euro, bani care il vor ajuta pe Luca sa-si achizitioneze protezele necesare pana ce acesta va implini varsta de 22 de ani. Vreau sa multumesc din suflet tuturor celor care sunt alaturi de Luca si il ajuta sa aiba o viata normala. Le doresc tuturor romanilor sa aiba parte de sarbatori linistite alaturi de cei dragi si multe bucurii."

Tot inainte de Paste, Maruta i-a dat o veste incredibila si Jessicai Zamfir, una dintre castigatoarele Masterchef: el o va ajuta sa isi faca nunta visurilor. Iar lui Anton Nick Simon, tanarul de 30 de ani nascut in Romania si adoptat de o familie de americani in 1990, Maruta i-a gasit mama si 3 dintre cei 8 frati pe care presupune ca ii are. Chiar daca nu a avut-o alaturi pe mama lui biologica in cele mai importante momente din viata lui si nici acum nu a reusit sa afle raspunsuri la intrebarile care il macinau, Anton s-a declarat fericit ca a putut sa isi stranga in brate rudele de sange si a spus ca nu are resentimente fata de nimeni.

Emisiunea La Maruta va reveni marti, 14 aprilie, de la ora 17:30, cu noi subiecte surprinzatoare si invitati speciali.

 

 

Totul e pe bune La Maruta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni