• PRO TV
  • Mihai Petre a facut un dans popular la preselectia "Dansez pentru tine" din Oradea

Mihai Petre a facut un dans popular la preselectia "Dansez pentru tine" din Oradea

Mihai Petre a facut un dans popular la preselectia "Dansez pentru tine" din Oradea

Caravana \"Dansez pentru tine\" a mai colindat joi si vineri cu cantec, chiuituri si voie buna doua dintre orasele mari ale tarii in cautare de concurenti pentru sezonul din toamna al emisiunii de la Pro Tv.

La Cluj si la Oradea, peste 300 de persoane au dat glas celui mai arzator vis pe care vor sa-l implineasca si au invatat pasi de dans de la unii dintre cei mai priceputi oameni din tara la acest capitol. Pusi pe distractie si extrem de prietenosi, cei 3 membrii ai juriului, Mihai Petre, Edi Stancu si specialistul in folclor Marin Barbu n-au prea stat pe scaunele de jurati, ci au incins podeaua in incercarea de a le arata persoanelor venite la preselectie cam ce inseamna un dans ca la carte.

Emotionati si uneori cu ochii in lacrimi, cei prezenti, fie ca erau copii sau oameni in varsta au povestit despre nevoile celor dragi lor. Locuinte, tratamente medicale, bani pentru acoperirea datoriilor, construirea unor sali de dans, sunt doar cateva dintre visurile celor prezenti la Cluj si la Oradea. In fata juriului si a echipei emisiunii “Dansez pentru tine” s-au prezentat si trupe care mai de care mai pregatite la dansuri populare, street dance sau dansuri de societate. La Cluj, membrii juriului au fost impresionati de un grup de scolari de la un liceu cu copii cu deficiente de vedere care au demonstrat ca dansul nu are limite. Chiar daca aveau probleme de vedere, ei au demonstrat ca dansul inseamna in primul rand ritm si simtire si au facut dovada ambitiei si a sensibilitatii lor in doua dansuri, unul popular si unul de societate. In aplauzele tuturor celor prezenti, copiii au fugit la scoala unde se pare ca se pregateau sa dea o teza.

Daca la Cluj au fost prezenti reprezentatii orasului din sezoanele trecute ale emisiunii cum ar fi Adriela Morar, Vlad Rosca sau Dan Hedesiu, la Oradea si-a facut simtita prezenta simpaticul Cornel Ogrean, fostul partener al Elenei Gheorghe de la Dansez pentru tine, dar si micuta Andreea Zurbau, poreclita de CRBL, cel care a dansat pentru visul ei, “tantarel”.

“Energie si buna-dispozitie”, asa a caracterizat Mihai Petre cele doua zile de preselectie de la Cluj si Oradea. Pasii de samba, rock’n’roll, hip-hop sau street dance au facut echipa buna cu “batuta” din dans popular romanesc. Dupa ce i-a invatat pe concurentii veniti la preselectie cativa pasi de populara, Nea Marin Barbu l-a provocat pe insusi campionul Mihai Petre la un pas de populara din Breaza. Dupa mai multe incercari si sfaturi, Mihai Petre a culminat cu o executie perfecta a pasului spre deliciul celor prezenti.

Cei care se viseaza concurenti in sezonul din toamna al emisiunii “Dansez pentru tine” se pot prezenta la urmatoarele preselectii din tara: 24 mai – Baia Mare – Casa de Cultura, 26 mai – Suceava – Hotel Continental, 27 mai – Piatra Neamt – Hotel Central, 29 mai – Tulcea – Hotel Delta. Ultima locatie vizitata de caravana va fi Bucurestiul.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni