• PRO TV
  • Mihai Margineanu, Cristina Balan, Narcisa Suciu si Willmark se distreaza la Jocuri de celebritate, de la 23:00

Mihai Margineanu, Cristina Balan, Narcisa Suciu si Willmark se distreaza la Jocuri de celebritate, de la 23:00

Mihai Margineanu, Cristina Balan, Narcisa Suciu si Willmark se distreaza la Jocuri de celebritate, de la 23:00

In aceasta seara, de la 23:00, muzica si dansul vor fi la ele acasa in sufrageria lui Bobonete! Mihai Margineanu, Cristina Balan, Narcisa Suciu si Willmark vor face echipe cu simpaticii capitani, Paul Ipate si Octavian Strunila, pentru a ajunge cat mai aproape de banii pusi la bataie de Bobonete. 

Paul Ipate are muzica de partea sa, Cristina Balan, castigatoarea Vocea Romaniei editia 2015, Mihai Margineanu si sotul Cristinei, Gabriel, care vor sa ia banii pentru a redecora camera copiilor. Octavian Strunila are si muzica si dansul de partea sa. Narcisa Suciu, Willmark si Cristian China Birta, zis si Chinezu, s-au alaturat cauzei Cristinei si vor sa contribuie la redecorarea camerei copiilor. 

Mult ras, voie buna si multe glume despre industria muzicala vor da startul emisiunii. Celebritatile se vor distra si isi vor arata iscusinta in probe ca Spune-i pe nume, Puzzle cu vedete, Fii pe faza, Mimeaza daca poti, Litere incrucisate si Nume si renume.  

Telespectatorii se vor distra pe cinste la Jocuri de celebritate, de la 23:00, imediat dupa emisiunea Uite cine danseaza, si vor descoperi cine este cel mai priceput la mima, cu ce l-a cucerit Cristina pe sotul ei, dar si cine va reusi sa ii ia banii lui Bobonete. 

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni