• Emisiuni
  • Visuri la cheie
  • Astazi, de la 20:30 echipa Visuri la cheie ii ofera ajutorul unei familii care are curajul sa se lupte cu probleme grele

Astazi, de la 20:30 echipa Visuri la cheie ii ofera ajutorul unei familii care are curajul sa se lupte cu probleme grele

Astazi, de la 20:30 echipa Visuri la cheie ii ofera ajutorul unei familii care are curajul sa se lupte cu probleme grele

Cei patru membri ai familiei Dumitrascu, parintii, Raducu si Adriana, si cei doi copii, Delia si Stefan, vor primi maine vizita echipei Visuri la cheie, care le va împlini dorinta de a avea o locuinta complet renovata, un loc în care vor putea uita de griji si vor putea sa duca o viata fericita. 

Familia traieste de 13 ani cu chirie si viseaza dintotdeauna sa aiba locuinta proprie. Anul trecut au reusit sa cumpere un apartament, însa cei patru continua sa traiasca cu chirie într-un spatiu extrem de mic, deoarece nu îsi permit sa aduca îmbunatatiri casei achizitionate. 

Din pacate, fetita, Delia, sufera de o boala rara, distrofie a oaselor, boala care nu se vindeca, ba mai mult, starea ei de sanatate se poate înrautati de la un an la altul. Toate resursele financiare ale parintilor sunt directionate catre tratamente costisitoare si interventii chirurgicale pentru cea mica. Stefan, mezinul familiei, practica luptele greco-romane si a început deja sa aiba rezultate. Ambii copii sunt extrem de veseli si studiosi, iar parintii fac totul pentru ei, sa nu le lipseasca nimic si sa duca o viata normala. 

Toti patru viseaza la noul apartament, iar Delia are mare nevoie de o camera numai a ei, mai ales ca dupa urmatoarea operatie va trebui sa stea în pat doua luni. Parintii îsi doresc ca în dormitorul ei sa aiba si accesoriile care o vor ajuta la kinetoterapie.

Maine, de la 20:30, echipa Visuri la cheie îi va oferi familiei Dumitrascu o transformare spectaculoasa a apartamentului acesteia si toate elementele care îi sunt atat de necesare pentru un trai mai bun.

Visuri la cheie – Crede în oameni!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Visuri la cheie

Articole pentru emisiune Visuri la cheie

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni