• Emisiuni
  • La Măruță
  • Micutzu, despre show-urile de stand-up din pușcării. "Am fost de trei ori acolo"

Micutzu, despre show-urile de stand-up din pușcării. "Am fost de trei ori acolo"

Micutzu, despre show-urile de stand-up din pușcării. "Am fost de trei ori acolo"

Comediantul Micutzu a fost invitat la emisiunea "La Măruță" și a vorbit despre show-urile sale de stand-up comedy din pușcării, dar și despre lucrurile pe care l-a impresionat cel mai mult la oamenii din penitenciar. 

Micutzu se pare că se află într-o perioadă foarte bună a carierii sale. Absolvent al facultății de teatru, Micutzu (Cosmin Nedelcu) este comediant și susține show-uri de stand-up comedy de mai bine de 14 ani. Acesta a mărturisit cum a fost pentru prima dată când a pășit pe o scenă adevărată și despre persoana care l-a sprijinit cel mai mult în cariera sa. 

"Primul moment a fost un monolog dintr-o carte de povești, pe care am adaptat-o cu profesorul meu. După m-am urcat pe scenă pentru prima dată cu acel monolog." , a spus Micutzu.

De asemenea, comediantul a vorbit și despre spectacolele sale din mai multe pușcării din țară, dar și momentele care l-au impresionat de-a lungul show-urilor de stand-up din pușcării.



"Am făcut stand-up și în pușcării. A fost o experiență foarte interesantă. Am fost în pușcăria din Arad și în Timișoara, la pușcaria de minimă siguranță. La Timișoara am fost de două și am făcut un roast cu pușcăriașii. Am fost surprins de omenia lor și consider că acești oameni au nevoia să mai râdă din când în când. M-a bucurat că oamenii de acolo au fost foarte activi și au vrut să le fac roast. Inițial gardianul mi-a delegat trei oameni, dar după numărul a ajuns la 12." , a povestit Micutzu în direct La Măruță.

Recent, Micutzu a susținut un spectacol la Cluj, la Sala Polivalentă și a avut parte de un public foarte mare. 8000 de oameni au paritcipat la spectacol. 



Sursa foto - Micutzu

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune La Măruță

Articole pentru emisiune La Măruță

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni