• PRO TV
  • Melania Trump, îngrijorată că soțul ei are probleme psihice

Melania Trump, îngrijorată că soțul ei are probleme psihice

Melania Trump, îngrijorată că soțul ei are probleme psihice

Melania Trump crede că soțul ei, Donald, prezintă semnele unui dezechilibru psihic grav, scrie Hollywood Life.

Publicația, care citează surse din anturajul prezidențial, scrie că, în spatele ușilor închise, Melania ar fi din ce în ce mai îngrijorată pentru sănătatea soțului ei, mai ales în contextul ultimelor lui tweet-uri despre Iran.

,,Melania știe mai bine decât oricine că nu are rost să îi atragă atenția lui Donald, însă asta nu înseamnă că nu e îngrijorată. Donald avea unele probleme și înainte, dar, pe măsură ce mandatul său prezidențial continuă, Melania crede că locul acestor probleme e luat de un dezechilibru psihic serios.”, a spus sursa citată de publicația sus-menționată.

Sursele citate au mai precizat că Melania crede și că Donald ar trebui să renunțe la Twitter. 

,,Una e când Donald iese în presă și spune că declarațiile unora sau ale altora despre comportamentul său aberant sunt false, alta e când scrie singur tot felul de lucruri pe Twitter, lucruri care rămân scrise negru pe alb… lucruri pe care Melania le consideră semnul cel mai clar al problemelor psihice pe care începe să le aibă Donald. Ea e foarte îngrijorată de ieșirile lui tot mai dese , se teme că acestea îi vor afecta imaginea și că lumea va începe să suspecteze că e dezechilibrat psihic.”, a mai spus sursa citată de publicația sus-menționată. 

Presupusele declarații ale Melaniei vin în contextul în care Trump a declanșat zilele trecute un atac fără precedent la adresa Iranului, după ce președintele american fusese sfătuit de liderul Iranian Hassan Rouhani să nu se mai joace cu ,,coada leului”. 

Trump nu a întârziat să reacționeze pe Twitter, unde i-a scris lui Rouhani: ,,Nu mai amenința niciodată Statele Unite ale Americii sau vei suporta consecințele așa cum nimeni din istorie nu a suportat vreodată!”

Melania nu e, însă, singura care se terme că Donald ar putea avea probleme psihice. În 2016 fostul șef al CIA, Michael J. Morell, a publicat în New York Times un editorial în care afirma că Trump ar putea „pune în pericol securitatea națională” din cauza ,,evidentelor probleme psihice pe care le are".

Editorialul lui Morell i-a făcut pe republicani să formuleze o petiție publică pentru a-l obliga pe Trump să se supună unei examinări psihiatrice. Acest lucru nu s-a întâmplat, întrucât niciun candidat prezidențial nu e obligat de legea americană să se supună unei exeminări psihologice. Legea prevede expres doar ca președinții americani să facă un control anual de rutină, însă examinarea psihologică nu face parte nici măcar din acest control de rutină.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni